Mūsų mylimas krepšinis ir ryškiausios jo žvaigždės šiuo metu priverstinai sustabdyti, tačiau nenukabinkime nosies! SIL turi tau 5 dokumentinių filmų rekomendacijas – kiekvienas tikras krepšinio gerbėjas privalo juos pamatyti.

The Carter Effect (2017)

Vince‘as Carter‘is – krepšininkas, kurio galingų skrydžių pasaulis nepamirš dar ilgai. Dokumentinis filmas pasakoja apie jo įtaką Kanados krepšinio augimui. Jame prisiminimai dalinosi garsūs NBA krepšininkai bei ilgametis lygos komisaras David‘as Stern‘as bei Toronto „Raptors“ simboliu tapes Drake’as.

 

Quiet Storm: The Ron Artest Story (2019)

Ron’ą Artest’ą, dabar jau žinomą kaip Metta World Peace, prisimename kaip vieną kontraversiškiausių NBA krepšininkų, kurio karjeroje netrūko nei muštynių, nei skandalų. Quiet Storm filme pasakojama apie garsaus krepšininko psichinius sutrikimus, pasakojimais dalinasi buvę jo varžovai, komandos draugai bei artimieji.

 

Iverson (2014)

Dokumentinis filmas pasakoja apie vieno ryškiausių NBA krepšininkų, Allen’o Iverson’o karjerą, kurioje netrūko pakilimų bei nuopolių.

 

Pooh: The Derrick Rose Story (2019)

Nuo metų naujoko ir MVP titulų iki Čikagos visuomenės nepasitenkinimo ir ašaras sukėlusių mainų į Niujorką – filmas apie Derrick’o Rose’o karjerą atskleis daug įdomių detalių ir istorijų.

 

D. WADE: LIFE UNEXPECTED (2020)

Dokumentinį filmą režisavęs Dwyane’o Wade’o draugas, Bob Metelus, kviečia į 96 minučių kelionę po krepšininko gyvenimą ne tik aikštėje, bet ir už jos ribų. Filmas pasakos istorijas nuo Marquette universiteto laikų iki “Paskutinio šokio” sezono, taip pat atskleis Wade’o, kaip tėvo ir vyro, asmenybę.

Laisvalaikio ir sporto apranga, avalynė bei aksesuarai internetu! ➡️ APSIPIRKTI