Sugrįžęs pavasaris jau kviečia pasivaikščiojimui gryname ore! Natūralu, jog šilumai pradėjus rodyti pirmuosius savo gyvybės ženklus, norisi mesti į šalį sunkius batus ir šokti į lengvus kedus. Pasirūpinti esminiu pavasario stiliaus akcentu laiko dar turi – specialiai Tau paruošėme idėjų naujų batelių pasirinkimui!

Puma Future Rider laisvalaikio kedai padės sukurti žaismingą ir spalvingą pavasario stilių. Niūrias spalvas stumk į šoną ir užpildyk gatves ryškiais akcentais!

Nike Air Force 1 Type laisvalaikio kedai priklauso Nike N. 354 šeimai, kuri išsiskiria neeiliniais dizaino sprendimais – čia eksperimentuojant ir laužant nusistovėjusius standartus atgimsta net legendiniai siluetai. N. 354 kūryba – savotiškas protestas, kuriame negalioja jokios taisyklės. Simetrijos nebuvimas ar stilingas šurmulys čia – įprasta praktika. Jeigu ieškai galimybių išeiti iš stiliaus komforto zonos – Tau pakeliui su N. 354.

Nike React Sertu sneaker’iai – tobulas pasirinkimas kiekvienos dienos stiliui! Batelius nesunkiai suderinsi su įvairia apranga. Modelis priklauso The 10th kolekcijai, kuri pagerbia vieno iš kompanijos įkūrėjų ir legendinio bėgimo trenerio, Bill'o Bowerman'o karjerą JAV armijoje. Antrojo pasaulinio karo metu jis vadovavo 10-ajai kalnų divizijai, kuri buvo sudaryta iš vyrų, surinktų iš sporto pasaulio bei turėjusių patirties slidinėjime tam, kad lengvai prisitaikytų prie atšiaurių kalnų sąlygų.

 

Šiemet legenda sutinka 30-ąjį savo jubiliejų – junkis į vakarėlį! Iš stiliaus viršūnės nesitraukiantys Nike Air Max 90 kedai šį pavasarį spindės ypatingai ryškiai.

New Balance 574 - tai dar viena klasika, kuri lengvai savo pozicijų neužleis. SIL parduotuvėje rasi ne tik originalią versiją, bet ir atnaujintą New Balance 574 Sport siluetą.

 

Turime saldainį futuristinio stiliaus gerbėjams – tai Jordan Max 200. Legendinių Air Jordan 4 įkvėptas modelis – vienas ryškiausių Jordan naujosios kartos kedų kūrinių. Nesvarbu, į kokius nuotykius su šiais kedais trauksi, patogumą garantuos aukštas ir minkštas padas, o maloniai pėdas apgaubs ir įtvirtins paminkštinta įmova ir plona viršutinė dalis.

 

2005-aisiais gimę Air Jordan Dub Zero kedai – pirmasis Jordan hibridas, kuris vieniją aštuonių modelių dizaino detales. Šie laisvalaikio bateliai turėtų nudžiuginti ieškančius unikalių stiliaus idėjų!

Dar daugiau stilingų batelių pavasariui rasi ČIA ➡️ APSIPIRKTI