Verona. Tikriausiai daugumai šis vardas kels asociacijas su žavinga architektūra garsėjančiu Šiaurės Italijos miestu, tačiau šį kartą keliones ir geografiją palikime kitiems. Kalbame apie Nike Air Max Verona batelius, į gatves sugrįžusius po beveik 30 metų petraukos!

Nike Air Verona savo istoriją pradėjo 1992-aisiais. Tai buvo specialiai moterims skirti bėgimo bateliai, kurti žvelgiant į kitus kompanijos kūrinius - Air Max 90, Air Max BW bei Air Max 180. Deja, Nike Air Verona didelio populiarumo nesulaukė ir pėdsako sneaker’ių kultūroje nepaliko bei ilgą laiką rinko dulkes archyvuose.

2020-ųjų pradžioje Verona vardas ir vėl suskambo – Nike nusprendė suteikti siluetui antrą šansą ir panašu, kad toks tikėjimas yra visiškai pagrįstas. Air Max šeimą papildę kedai sugrįžta nemenkai pasikeitę. Pirmiausia, tai jau nebe bėgimo, o laisvalaikio bateliai, dedikuoti stilingam miesto šurmuliui. Specialiai moterims skirtų kedų dizaino linijos braižomos buvo žvelgiant į jau pamiltas Air Max 90 ir Air Max 200 formas.

Nike Air Max Verona tęsia 2018-aisiais gimusio Air Max Dia modelio misiją – jie skirti visoms modernioms ir kūrybingoms moterims, kurių gyvenimuose svarbią poziciją užima stilius. Laužyti standartus ir kurti savo taisykles kartu kviečia ir ryški Nike Air Max Verona ambasadorė – viena garsiausių pasaulio tenisininkių, Naomi Osaka. Atletė siekia įkvėpti moteris nebijoti nerti į aktyvų gyvenimą ir statyti pamatus sėkmingai ateičiai.

Antrasis istorijos puslapis verčiamas ambicingai ir su daug didesne jėga nei 1992-aisiais -  Nike Air Max Verona bateliai sujungia pažangias Nike technologijas ir aukščiausios kategorijos medžiagas. Net neabejojama, kad sugrįžtuvės bus sėkmingos ir antruoju bandymu Veronos vardas kedų kultūroje ir šių dienų stiliuje paliks ryškų pėdsaką.

Nike Air Max Verona kedus įsigyti gali ČIA ➡️ PIRKTI

Nike Air Max Verona kedus įsigyti gali ČIA ➡️ PIRKTI