Ar kada pasvajojai apie unikalius ir vienetinius kedus? B Street Shoes komanda iš Kalifornijos tokius pageidavimus paverčia realybe. Blake’as Barash’as 2011-aisiais suvienijo kūrėjus ir į pasaulį paleido jau daugiau nei 3000 unikalių batelių.

Niuport Biče veikiantys kūrėjai dekoruoja kedus ir puošia juos pačiais įvairiausiais piešiniais. Kartu su įkūrėju Blake’u dirba dar trys menininkai – Daniel’is Felechner’is, Carlos’as Parache ir Dylan’as Foehoelter’is. Kartu jie sudaro kūrybingą B Street Shoes komandą, kuri siekia, kad jų kuriami bateliai padėtų žmonėms išreikšti savo unikalias asmenybes ir meilę stiliui bei madai.

Kalifornijos menininkai piešia ant pačių įvairiausių sneaker’ių – adidas, Nike, Jordan, Vans. B Street Shoes priima ir specialius užsakymus. Dažnai kedai dekoruojami ypatingoms progoms – vestuvėms, gimtadieniams ar kitoms šventėms.

Unikalūs B Street Shoes kūriniai tapo žinomi ir už JAV ribų, todėl nemažai užsakymų vaikinai gauna iš pačių įvairiausių pasaulio valstybių. Pasižvalgyk į nuostabius B Street Shoes kūrinius!

Ieškai naujų batelių laisvalaikiui ar sportui? Išsirink ČIA! ➡️ PIRKTI