2019-aisiais Converse po ilgos pertraukos sugrįžo į krepšino rinką ir pristatė All Star Pro BB siluetą, apjungiantį klasikinį kompanijos dizainą ir modernius sprendimus. Batelius kūrė krepšinio dizaino kategorijoje daugybę šedevrų jau pristatęs Eric’as Avar’as, kedus konstravęs tokiems žaidėjams kaip Kobe Bryant’as, Penny Hardaway ir Gary Payton’as.

Converse All Star Pro BB krepšinio bateliai dedikuojami šiuolaikiniam intensyviam krepšiniui. Ne atsitiktinai kedų ambasadoriumi tapo jaunosios NBA kartos pažiba Kelly Oubre Jr. Būtent jam skirta naujoji Converse Soul kolekcija, kuri pagerbs charizmatišką krepšininko asmenybę. Aikštėje Kelly pasižymi veržliu žaidimu, o už jos ribų – unikaliu ir išraiškingu stiliumi. Įdomu, jog Finikso „Suns“ puolėjas yra įkūręs drabužių prekės ženklą Valley Boyz – taip jaunuolis realizuoja savo aistrą madai ir stiliui.

Converse Soul kolekcija pristatys dvi All Star Pro BB batelių versijas – aukštą ir žemą. Abi versijas papuoš grafiniai raštais, kuriuos įkvėpė Kelly Oubre Jr. mėgstamas psichodelinis rokas ir unikalus jo stiliaus skonis.

Naujus batelius laisvalaikiui ar sportui išsirink ČIA! ➡️ APSIPIRKTI