Svajonės išsipildymas. Taip savo darbą, kuriuo įprasminamas mylimas hobis, vadina Londone gyvenantis menininkas Daniel‘is Cordas. Tapydamas jis kuria unikalius sneaker‘ius ir jau yra dirbęs su tokiais prekės ženklais kaip Red Bull, adidas, Jimmy Choo, Canon, Hypebeast, o didžiausioje Londono parduotuvėje, Harrods, turėjo savo pop-up kūrybines dirbtuves, kur gimė ne vienas unikalus batelių ir drabužių siluetas.

Kadaise piešimas jaunuoliui buvo tik laisvalaikio užsiėmimas, o dabar ši veikla tapo pagrindiniu jo darbu. Taip gimė jo studija ART NOT CUSTOMS. Joje Nike, Jordan, adidas ir kiti bateliai tampa Daniel‘io kūrybos drobe. Menininkas unikalius kedus yra dedikavęs ir tokioms pasaulio garsenybėms kaip Floyd‘as Mayweather‘is, Stormzy, Billie Eilish, Lil Pump, Mabel ir kt.

Daniel‘is teigia, kad jį įkvepia patys įvairiausi, jį supantys, dalykai – tai muzika, mada, jo draugai. „Mano didžiausia aistra visada buvo laisvė. Žaviuosi žmonėmis, kurie įkvėpti savo pomėgių sugeba sukurti verslus ar prekės ženklus – tą padaryti pavyko ir man. Laikau tai svajonės išsipildymu. Įkvėpimas darbams gali atsirasti iš bet kur ir bet kada, todėl galvoju apie tai visada.“ – pasakojo Daniel‘is Cordas.

Pasižvalgyk po išskirtinius menininko darbus!

Stilingi bateliai Tavo vasaros nuotykiams! ➡️ APSIPIRKTI