Jau nuo 2019-ųjų vasaros gatvėse ryškiai spindintis Nike Air Max 270 React modelis savo žavesio nepraranda. Panašu, kad jis vis labiau įsitvirtina ir tapo vienu mėgstamiausių šių dienų siluetų. Kas lėmė šių batelių sėkmę?

Nike Air Max 270 React kedai savo genuose talpina trijų jau puikiai pažįstamų Nike modelių detales - Nike Air Max 270, Nike React Element 55 ir React Element 87. Vienas iš svarbiausių šio hibrido bruožų – tai aukščiausio lygio komfortas. Jį  garantuoja Air Max pagalvių ir React putų kombinacija – nuvilti toks duetas tiesiog negali!

Įdomu tai, jog Nike Air Max 270 React laisvalaikio bateliai turi ryšių su meno pasauliu. Taip, perskaitei teisingai. Visų pirma, batelių viršutinė dalis sudaryta iš besiūlės konstrukcijos – ją kuria skirtingi sluoksniai ir jų variacijos, kurios perteikia išraiškingą dizaino kalbą. Tokia “drobė” tapo puikia galimybe pagerbti įvairių laikotarpių meno ir dizaino rūšis, kurioms buvo išleistos specialios kedų versijos.

Batelių debiutas pagerbė 100-ąsias, vienos iš įtakingiausių modernizmo architektūros srovių, Bauhaus metines. Pavadinimas kilo nuo Bauhaus mokyklos Vokietijoje, kuri veikė nuo 1919 iki 1933-iųjų. Tokio trumpo laiko užteko, kad pasaulis šios srovės įtaką jaustų iki pat šių dienų – ji palietė ir mados pasaulį. Svarbiausi Bauhaus bruožai yra modernumas ir funkcionalumas – čia nerasime nereikalingų, perteklinių detalių.

 

Geometrinės abstrakcijos meno įkvėpta Nike Air Max 270 React versija.

 

Nike Air Max 270 React laisvalaikio bateliai pagarbą atidavė ir Moderno krypčiai. Šią versiją įsigyti internetu gali ČIA ➡️ APSIPIRKTI

 

Išraiškinga versija, skirta Psichodeliniam menui.

Gyvybinga spalvinė versija dedikuota impresionizmui – meno šakai, kurios atstovai siekė petreikti šviesos ir judėjimo jausmą.

Žemės ir dangaus atspalviais pasipuošę Nike Air Max 270 React laisvalaikio bateliai pagerbia modernų Amerikos meną. Juos įsigyti gali ČIA ➡️ APSIPIRKTI

 

Speciali versija iliuzijomis pagristam optiniam menui. Ją įsygyti gali ČIA ➡️ APSIPIRKTI

Nike Air Max 270 React laisvalaikio bateliai internetu vyrams ➡️ APSIPIRKTI

Nike Air Max 270 React laisvalaikio bateliai internetu moterims ➡️ APSIPIRKTI