Prieš keletą savaičių pristatėme pirmąsias Nike KD 13 nuotraukas ir trumpai aptarėme batelių konstrukciją. Spėlionėms ir gandams atėjo pabaiga – vakar Nike oficialiai pristatė naujausią NBA žvaigždės serijos siluetą. Buvo spėjama, kad krepšinio kedai parduotuves pasieks vasarą, tačiau Nike taip ilgai KD serijos fanų laukti nevers - pirmoji versija prekyboje atsidurs jau pirmadienį, balandžio 6-ąją.

KD garsėja savo universalumu – tai vienas iš ryškiausių šių laikų krepšininkų, kuris aikštėje gali daryti beveik viską. Remdamiese šia Durant’o žaidimo ypatybe Nike dizaineriai kūrė vardinius jo kedus. Svarbiausiu komponentu šiame modelyje taps padas ir vidpadis – per visa jo ilgį bus įtaisyta Zoom pagalvė. Priekinėje dalyje krepšinio bateliai turės dvigubą pagalvę – toks sprendimas užtikrins komfortą, minkštą pagrindą bei amortizaciją, kuri padės ne tik aktyviai žaidžiant puolime, bet ir rungtyniaujant be kamuolio. „Dvigubos pagalvės veikimas priekinėje dalyje primins mechaninės spyruoklės principą – kuo daugiau energijos ji gaus, tuo daugiau jos sugrįš atgal“ – pasakojo vyriausiasis Nike krepšinio batelių kūrybinis direktorius Ross‘as Klein‘as.

Kaip ir Nike KD 12, naujajame serijos modelyje viršutinė kedų dalis išlieka tiesiogiai sujungta su Zoom pagalvėmis. Dizaineriai siekė, kad Nike KD 13 krepšinio kedai pėdoms tenkančią apkrovą sugertų visose judėjimo fazėse ir situacijose nepaisant krepšininko pozicijos.

Pirmoji juodos ir baltos spalvos Nike KD 13 versija išleidžiama balandžio 6-ąją – ji dedikuojama Bruklino „Nets“ ekipai.

Balandžio 6-ąją Kinijoje bus pristatyta Nike KD 13 “Planet of Hoops” versija.

Mylimos ir “užsivesti” Durant’ui padedančios R&B muzikos įkvėpti ir hip-hopo kultūrą bei stilių pagerbiantys Nike KD 13 “Hype” išleisti bus balandžio 10-ąją.

Nike KD 13 “Chill” versijos išleidimas numatytas balandžio 24-ąją.

 

Bruklino „Nets“ namų rungtynių marškinėlių spalvų KD 13 pasirodys gegužės 1-ąją.

 

Nike KD 13 pasipuoš ir legendinėmis “Bred” spalvomis. Šios versijos išleidimas numatytas birželio 1-ąją.

Krepšinio kedai profesionalams ir mėgėjams internetu! ➡️ APSIPIRKTI