Išgirdus New Balance vardą dauguma pagalvoja apie patogius ir kokybiškus laisvalaikio batelius, kurių daugybę kasdien matome miesto gatvėse ir parkuose. Tuo New Balance kompanijos žygdarbiai nesibaigia. Ar žinojai, kad tvirtą pagrindą NB turi ir riedlenčių kultūroje?

Numeric – tai New Balance serija, dedikuota riedlentininkams ir visiems, vienaip ar kitaip įsitraukiantiems į šią spalvingą gatvės kultūrą. Serija sujungia unikaliu paveldu jau tapusias New Balance savybes, tokias kaip patogumą, aukštą medžiagų kokybę, pažangias technologijas ir perkelia jas į riedlenčių kultūros sekciją. Įdomu, kad ją pamėgo ne tik važinėjantys riedlentėmis – Numeric serijos kedai tapo dažnu laisvalaikio stiliaus akcentu.  

New Balance Numeric istorija prasidėjo 2013-aisiais ir rinkoje serija įsitvirtino labai greitai. Išnaudoti visas meistriškas, per daugiau nei šimtą metų sukauptas, žinias ir sukurti geriausius įmanomus batelius riedlentininkams. Su tokiu aiškiu tikslu NB pradėjo darbus ir panašu, kad kryptingai judama pirmyn. Su New Balance Numeric bateliais sudėtingus triukus atlieka garsūs riedlentininkai iš viso pasaulio – seriją atstovauja tokie sportininkai kaip Jamie Foy, Arto Saari, Tiago Lemos, PJ Ladd, Brandon Westgate, Jordan Trahan, Jordan Taylor, Levi Brown. New Balance Numeric bateliai vertinami dėl aukštos kokybės, patvarumo, tvirto sukibimo ir sukuriamo komforto – visos šios savybės ypatingai svarbios sudėtingus triukus atliekantiems riedlentininkams.

Tuo pačiu New Balance Numeric siluetus pamėgo ir laisvalaikio stiliaus gerbėjai. Šioje serijoje New Balance nenukrypo nuo taip mėgstamo minimalistinio stiliaus. Elegantiški ir paprasti New Balance Numeric kedai – užtikrintas pasirinkimas laisvalaikio stiliui. Batelius lengvai suderinsi su įvairių stilių apranga ir mėgausiesi aukščiausia medžiagų kokybe ir maksimaliai komfortiška konstrukcija. New Balance Numeric bateliai - puikus pasirinkimas kiekvienai dienai, nesvarbu ar lipsi ant lentos, ar keliausi mėgautis pasivaikščiojimu mieste!

SIL e-parduotuvėje gali rinktis iš skirtingų New Balance Numeric serijos siluetų ir jų spalvų! ➡️ APSIPIRKTI

 

New Balance Numeric 255 bateliai ➡️ PIRKTI

New Balance Numeric 440 bateliai ➡️ PIRKTI


New Balance Numeric 288 bateliai ➡️ PIRKTI


New Balance Numeric 306 bateliai ➡️ PIRKTI

New Balance Numeric 213 bateliai ➡️ PIRKTI