Ryškiomis spalvomis atgimstanti ir kūrybingumu stebinanti Puma nenustoja augti – pasaulio gyvenimo tempui sulėtėjus kompanija net nesvarsto spausti stabdžio pedalo. Šių dienų Puma garsėja kolaboracijomis su įvairiausių šalių brand’ais, su kuriais pristatomi ne tik atkurti klasikiniai siluetai, bet ir dar nematytos naujienos. Vienas iš naujausių projektų – tai Puma x Charlotte Olympia.

Charlotte Olympia vardas labiau girdėtas turėtų būti moterims. Tai nuo 2008-ųjų gyvuojantis prekės ženklas iš Londono, kurio varikliui diriguoja dizainerė Charlotte Olympia Dellal. Prabangius batus ir aksesuarus moterims kuriančią dizainerę įkvepia klasikinis Holivudo kino puošnumas bei garsių 1940-ųjų ir 1950-ųjų aktorių stilius. Charlotte Olympia dizaino filosofija remiasi prabangiu įvaizdžiu, kuriame vietos atsiranda ir žaismingoms detalėms bei humoro jausmo įprasminimui.

Puma x Charlotte Olympia avalynės, drabužių ir aksesuarų kolekcija suvienija bokso įkvėpimą ir susižavėjimą Holivudo glamūru. Taip gimė žaismingi ir tuo pačiu sportiški siluetai, tarp kurių randame ir Puma Rise bei Puma Love batelius. Juos įsigyti gali SIL e-parduotuvėje. ➡️ PIRKTI


Visoms drąsioms ir ryškioms moterims dedikuojami Puma Rise laisvalaikio bateliai savo kapsulėje suvienija sportiško stiliaus, mados pasaulio ir maksimalaus komforto detales. Dinamiškas kedų stiliaus sukurtas iš aukščiausios kokybės medžiagų, o dizainą itin išryškina netaisyklingų formų vidpadis. Pridėjus žvilgančius Charlotte Olympia akcentus, gautas itin išvaizdus rezultatas nepalieka abejingų – tai puikus pasirinkimas stilingiems vasaros nuotykiams!

Puma x Charlotte Olympia Rise kedus rasi ČIA ➡️ PIRKTI

 

Naują kailį kolekcijoje apsivilko ir klasikinis Puma Love siluetas, kurį įkvėpė tenisas. Originali Puma Love versija alsuoja minimalizmu, tačiau su Charlotte Olympia pagalba šis modelis pasikeitė netpažįstamai - blizgučiais ir kutais papuošti laisvalaikio bateliai sukurti spinduliuoti žaismingumu.

Puma x Charlotte Olympia Love bateliai ➡️ PIRKTI