Iš Kalifornijos kilusi Samarria Brevard važinėti riedlente pradėjo dar būdama 13-os. Šiuo pomėgiu ją užkrėtė broliai ir pusbroliai, kurie dienas leisdavo raižydami gatves. Dabar Samarria jau tapusi profesionale ir net yra įtrauka į JAV riedlentininkų nacionalinę komandą.

Sparčiai tobulėjančią sportininkę pagerbė ir New Balance kompanija, kuri pristatė vardinius jos kedus. New Balance Numeric 213 bateliai sujungia klasikinį riedlentininkų avalynės dizainą su ikoniniu New Balance stiliumi. Rezultatas – itin patvarūs ir tvirti kedai, kurie pasiruošę užkariauti gatves. Batų viršutinę sudaro dalį dviejų sluoksnių sintetinė zomša, kuri sukuria tvirtą konstrukciją. Tvirtu sukibimu pasižymintis padas leis užtikrintai jaustis ne tik žengiant gatve, bet ir važiuojant riedlente. Kedų užkulnį ir vidpadį puošia laumžirgio siluetai, kurie simbolizuoja Samarria Brevard sielą.

Vardiniai Samarria Brevard kedai atstovauja New Balance Numeric seriją, kuri dedikuojama riedlentininkams ir miesto bei gatvės stilių gerbėjams. 2013-aisiais pristatyta Numeric linija sujungia unikaliu paveldu jau tapusias New Balance savybes, tokias kaip patogumą, aukštą medžiagų kokybę, pažangias technologijas ir perkelia jas į riedlenčių kultūros sekciją. Įdomu, kad ją pamėgo ne tik važinėjantys riedlentėmis – Numeric serijos kedai tapo dažnu laisvalaikio stiliaus akcentu. Kartu su Samarria Brevard New Balance Numeric vėliavą neša dar daugybė garsių riedlentininkų - Jamie Foy, Arto Saari, Tiago Lemos, PJ Ladd, Brandon Westgate, Jordan Trahan, Jordan Taylor, Levi Brown.

New Balance Numeric 213 Samarria Brevard kedai ➡️ PIRKTI

New Balance Numeric 213 Samarria Brevard kedai ➡️ PIRKTI