New Balance 574 - tai vardas, kuris kalba pats už save ir atskiro pristatymo jam nereikia. Ikonos statusą užsitarnavęs New Balance siluetas niekada nebuvo brangiausias ar prašmatniausias, tačiau to ir nereikėjo, kad taptų vienu mylimiausių sneaker’ių modeliu visame pasaulyje ir įsitvirtintų šios kultūros elite.

Trumpam pakeliaukime laiku ir grįžkime į devintąjį dešimtmetį. Jungtinėse Amerikos valstijose tuo metu kylanti ekonomika gyventojams suteikė galimybių leisti sau daugiau, radosi aukštesnį pragyvenimo lygį pasiekusios socialinės grupės. Taip gimė terminas Yuppies – juo buvo vadinami jauni profesionalai, dirbantys mieste ir galintys sau leisti įsigyti žinomų prekės ženklų prekes bei mėgstantys ir vertinantys komfortą bei prabangą. Tuo pačiu metu augo ir avalynės gamintojų verslai, kilo masinis susidomėjimas bėgimo kultūra. To pro akis nepraleido New Balance kompanija ir 1988-aisiais pristatė bėgimui skirtą ir techniškai pažangų 574 siluetą, kuris greitai tapo hitu.

Kedai buvo itin lengvi, turėjo minkštą padą ir bėgikams užtikrino komfortą. Greitai juos pamėgo ne vien bėgikai, bet ir laisvalaikio stiliaus gerbėjai. Tuo metu NB 574 net buvo vadinami visoms progoms tinkamais bateliais. Laisvalaikio stiliaus sekcijoje New Balance 574 įsitvirtino ir populiarumo nepraranda iki pat šių dienų. Laikas neišstumia garsiausio New Balance silueto iš gatvių. Priešingai – amžina jo jaunystė tęsiasi!

New Balance 574 kedų vardas ne kartą nuskambėjo garsių reperių kūriniuose - ikoninį modelį apdainavo Phife Dawg, Mos Def ar Raekwon iš Wu-Tang Clan. New Balance 574 ne kartą yra atgimęs kolobaruojant su tokiais vardais kaip Eric Haze, Nitraid, atmos, Undefeated, Fiberops ar mita sneakers. Taip pat, galima paminėti, kad NB 574 buvo vienas iš Steve Jobs’o mylimiausių laisvalaikio batelių modelių.

New Balance 574 laisvalaikio kedai per daugiau nei 30 metų užsitarnavo neišblėstančią simpatiją – juos dievina ne tik jaunimas, bet ir vyresnė karta. Iki pat šių dienų New Balance 574 laisvalaikio batai išlieka vienu svarbiausių kompanijos vėliavnešių bei labiausiai perkamų modelių per visą istoriją.

New Balance 574 kedai vyrams ir moterims ➡️ SHOP

New Balance 574 kedai vyrams ir moterims ➡️ SHOP