Savaitgalį pasitinkame su puikiomis žiniomis – nuo šiol www.sil.lt elektroninėje parduotuvėje gali įsigyti CAT prekės ženklo avalynę! Šis vardas daugumai turėtų kelti asociacijas su sunkia artilerija - kelių tiesimo, statybos, kasyklų mechanizmais, ekskavatoriais. Šalia šių, garsiausių savo produktų, CAT pristato ir drabužius, avalynę, aksesuarus laisvalaikiui.

Kaip CAT atsirado laisvalaikio stiliaus sekcijoje? Kompanijos veiklą lydi nuolatinis augimas ir aistra būti geriausiais – tai kompaniją į priekį varantis variklis. Ambicingi tikslai CAT vardą nuolat veda plėtros keliu – taip įžengta ir į stiliaus pasaulį. CAT laisvalaikio apranga ir avalynė, kaip ir visa gaminama produkcija, išsiskiria itin aukšta kokybe.  Batai ir drabužiai gaminami iš patvarių ir kokybiškų medžiagų bei naudojamos pažangios gamybos technologijos. Laisvalaikiui skirta produkcija pristatoma su tikslu patenkinti net pačių išrankiausių poreikius. Taip pat, joje atsispindi kompanijos sunkus darbas siekiant geriausių rezultatų, daugiametė patirtis ir išskirtinė kokybė. Į ją nuolat investuojama ir siekiama kilti į naujas aukštumas. CAT kompetencija yra ne tik vertybė, tai yra disciplina ir priemonė, kuria siekiama padaryti pasaulį geresnį.

CAT drabužiai, avalynė ir aksesuarai yra dedikuojami lyderiams, inovatoriams, vizionieriams. Darbui, poilsiui ir pramogoms. Kompanijos avalynė ir apranga pristatoma kaip esminis įrankis gyvenimui. Įveik baimes, siek tikslų ir įkvėpk kitus!

CAT avalynė internetu ➡️ SHOP

CAT avalynė internetu ➡️ SHOP