Vasara jau įsibėgėjo ir nuo pat pirmųjų dienų džiugina savo šiluma. Ar jau spėjai pasirūpinti patogia apranga ir avalyne, kuri lydės į vasaros nuotykius? Jeigu to dar nepadarei, rekomenduojame klasika tapusį Helly Hansen vardą, kurį užgrūdino jūra ir kalnai Norvegijoje. Būtent čia dar 1877-aisiais buvo pradėta kompanijos istorija. Laivo kapitonas Helly Juell Hansen‘as kartu su savo jūreiviais daug laiko praleisdavo šaltoje Norvegijos jūroje. Kapitonas, stebėdamas savo jūreivius, suprato, jog tokioms kelionėms yra būtina atitinkama apranga, kuri gebėtų atlaikyti gamtos išdaigas. Hansen‘as kartu su žmona Maren Margarethe savo namų rūsyje pradėjo medvilninius audinius mirkyti sėmenų aliejuje – taip gimė pirmieji elastingi ir vandeniui atsparūs Helly Hansen drabužiai.

Hansen‘o ir jo žmonos kūriniai jau po metų gavo pirmąjį savo apdovanojimą pasaulinėje parodoje Paryžiuje bei tvirtu žingsniu žengė į darbo drabužių rinką. Helly Hansen asortimentas vis labiau plėtėsi, buvo statomos naujos gamyklos. Nuo XX-ojo amžiaus pradžios prasidėjo laikotarpis, kai visuomenė pradėjo daugiau dėmesio skirti savo laisvalaikiui ir šio aspekto pro akis nepraleido Helly Hansen kompanija. Jos gamyklose pradėta gaminti apranga stovyklavimui, buriavimui, taip pat atsirado pirmieji produktai, skirti miesto stiliui. Helly Hansen kompanijos veiklą lydėjo nuolatinis augimas, kurį lėmė tobulinama produkcijos kokybė bei inovatyvus požiūris į gamybą ir klientą. Net ir šiais laikais, kai Helly Hansen jau pastatė galingus pamatus, nuolat ieškoma galimybių augti ir plėstis.

Jau daugiau nei 140 metų sėkmingai veikianti Helly Hansen šiandien aukščiausio lygio apranga ir avalyne aprūpina ne tik nuotykių ieškančius alpinistus, slidininkus ar keliautojus, bet ir laisvalaikio stiliaus gerbėjus, kurie vertina kokybę ir komfortą. Kviečiame prisijungti ir Tave – nerk į vasarą su Helly Hansen!

Helly Hansen apranga ir avalynė vyrams bei moterims internetu ➡️ PIRKTI

Helly Hansen apranga ir avalynė vyrams bei moterims internetu ➡️ PIRKTI