Turtinga istorija, tradicijos ir nuolatinės galimybių paieškos. Šie trys akcentai sudaro jau daugiau nei 150 metų veikiančios Blundstone kompanijos pamatus. Neteko girdėti apie šį vardą? Skaityk ir sužinok daugiau apie Blundstone kompaniją, kurios avalynę jau galima rasti ir www.sil.lt elektroninėje parduotuvėje.

Blundstone vardo istorijos pradžia mus nukelia į XIX amžiaus 6-ąjį dešimtmetį. Net po 93 diena trukusios kelionės laivu John‘as Blundstone‘as pasiekė Hobarto, Tasmanijos valstijos sostinės krantus. 1870-aisiais šiame mieste John‘as įkūrė kompaniją John Blundstone and Sons. Hobarte jis prekiavo iš Anglijos importuotais batais, o vėliau juos pradėjo gaminti čia pat. Ji buvo skirta atlikti labai įvairias funkcijas – vaikščioti akmenimis grįstomis Hobarto miesto gatvėmis, dirbti ūkyje ar gamykloje ir net trypti šokiuose.

Nuo XX amžiaus 9-ojo dešimtmečio viduryje Blundstone batai pradėti eskportuoti į Europą, o pabaigoje pardavinėjami buvo jau net 22-ejose valstybėse visame pasaulyje. Blundstone vardas ir pardavimai vis labiau augo ir užsitikrino tvirtas pozicijas. Šiuo metu Blundstone batai vyrams ir moterims yra gaminami šešiose gamyklose – tarp jų ir gimtajame Hobarte, kur pradėti statyti kompanijos pamatai.

Blundstone kompanijos veiklai nesukliudė du pasauliniai karai, Didžiosios depresijos krizė ir, svarbiausia, nuolat evoliucionuojanti mada. Atsidavimas kokybei ir inovatyvių sprendimų įgyvendinimas Blundstone vardui leidžia nuolat būti stiliaus pasaulio dėmesio centre. Per ilgą istoriją Blundstone batus avėjo Australijos kariai, į Everestą kopę alpinistai, gamyklų darbininkai, fermeriai ir policininkai. Šiais laikais kokybiška Blundstone avalynė įkvepia ir į aukštumas lydi kūrėjus, muzikantus, geriausius virtuvės šefus, šokėjus ir net olimpinius atletus.

Šiai dienai Blundstone vardas yra žinomas visame pasaulyje, o batai pamėgti pačių įvairiausių amžių ir pomėgių žmonių. Kompanija išdidžiai saugo savo paveldą ir išlaiko idėją, nuo kurios atsispyrė verslas. Vienas svarbiausių Blundstone įsitikinimų yra tai, jog galbūt kompanijos batai ir nepakeis pasaulio, tačiau tai padaryti gali juos avintys žmonės.

Blundstone avalynė vyrams ir moterims internetu ➡️ PIRKTI

Blundstone avalynė vyrams ir moterims internetu ➡️ PIRKTI