Apie New Balance kompanijos išleistus kedus, kurie išgyveno turtingą istoriją ir tapo ikonomis, galėtume kalbėti nesustodami. Juk jų tokia daugybė! Šį kartą dėmesį koncentruojame į garsiąją New Balance 99X seriją, kuri pasauliui pristatyta buvo dar 1982-aisiais. Joje gimė ne vienas, iki šių dienų puikiai pažįstamas, kompanijos siluetas. Vienas iš jų – New Balance 991, kuris pirmą kartą išleistas buvo 2001-aisiais ir šiemet pasitinką savo 20-ąjį jubiliejų. Šia proga kompanija išleido šventinius New Balance 991 Made In UK Anniversary kedus. Retro modelį puošia originali spalvų paletė ir šventiniai akcentai – ant batelių kulnų išsiuvinėti modelio istorijos pradžią žymintys metai, o vidinėje liežuvėlio dalyje – jubiliejui skirtas antsiuvas „20th anniversary“.

Šventiniu leidimu švenčiamas ne tik kultinio modelio 20-asis jubiliejus, bet ir 99x serijos gamybos tradicijos. Batai gaminami garsiojoje New Balance gamykloje Flimby kaimelyje, Jungtinėje Karalystėje. New Balance 991 kedai laikomi kito garsaus NB modelio, 990v2, krikštatėviu. Įdomu, jog 2001-aisiais išleisti New Balance 991 batai buvo pirmieji 99X serijoje, kurie turėjo ABZORB technologiją - vidpadis buvo išpildytas minkšta puta ir guma.

Elegantiško dizaino New Balance 991 laisvalaikio kedai net ir po 20-ies metų nuo pasirodymo rinkoje nepraranda savo žavesio ir yra vertinami dėl aukštos kokybės medžiagų bei komforto. Didžiulis New Balance 991 batelių gerbėjas buvo Steve‘as Jobs‘as. Jis dažnai minimas, kaip ryškiausia persona, avėjusi New Balance 992 kedus, tačiau iki pasirodant jiems 2006-aisiais, Jobs‘as buvo ištikimas New Balance 991 siluetui.

New Balance 991 Made In UK Anniversary ➡️ SHOP

New Balance 991 Made In UK Anniversary ➡️ SHOP