Aukštosios mados energija ir sporto įkvėptas stilius viename? Tikrai taip! Tokią kombinaciją mums pateikia CASBIA x Champion kolaboracija. Casbia vardo kūriniai dažnai pasižymi akį traukiančiais, itališko stiliaus akcentais, kuriais siekiama pabrėžti unikalumą ir išsikirti iš minios, o Champion įkūnija pergales ir sportišką dizainą. Šios dvi galingos jėgos susijungia ir viena kitą puikiai papildo CASBIA x Champion batų kolekcijoje.

CASBIA x Champion kedai internetu ➡️ SHOP

 

CASBIA x Champion Atlanta Free Agent | Šie CASBIA x Champion kolekcijos kedai įkūnija ir pagerbia vieną garsiausių Champion siluetų, kadaise naudotų krepšinio aikštėse. Batai išsiskiria unikaliomis detalėmis, o jų konstrukcija  buvo pagaminta pagal tradicinius Italijos odos amatininkų metodus.

 

CASBIA x Champion Atlanta Low | Dvigubi raišteliai ir užtrauktukai žaismingai papildo CASBIA x Champion Atlanta Low kedų išvaizdą. Įdomu, jog batelių viršutinę dalį sudaro abrazyvais plauta oda. Kedų detalės primena apie Champion krepšinio paveldą ir laikus, kai kompanija buvo oficialiu NBA lygos partneriu.

 

CASBIA x Champion Veloce ATL | Šie laisvalaikio kedai primena apie 90-ųjų laisvalaikio stilių. Lengvi ir itin komfortiški kedai buvo sukurti bėgimo takams, tačiau sužibo laisvalaikio stiliaus pasaulyje. Veloce, išvertus iš italų kalbos, reiškia greitas. CASBIA x Champion Veloce ATL – tai prabangūs, avangardiniai kedai su sportinio stiliaus prieskoniu, kuriems lemta būti dėmesio centre.

CASBIA x Champion kedai internetu ➡️ SHOP