Laukimas baigėsi ir pagaliau NBA krepšinis grįžo! Praėjusią naktį startavo jubiliejinis 75-asis sezonas – jį atidarė „Nets“ ir „Warriors“ mačas, kuriame lengvą pergalę įsirašė KD ir Irving‘o vedama Bruklino ekipa, o mūšyje dėl Los Andželo teritorijos triumfavo praėjusio sezono čempionų nepabūgę „Clippers“ krepšininkai. Kartu su sezonu prasidėjo ir lygos sneaker‘ių varžybos – pažvelkime, ką atidarymo mačuose avėjo puikiai pažįstami žaidėjai.

 

„Clippers“ į „Lakers“ iškeitęs Montrezl‘as Harrell‘is sezoną pradėjo Kalėdų nuotaikomis – ant parketo pasirodė su Grinčo įkvėptais Reebok Question Mid kedais.

 

Jubiliejinis NBA sezonas – jubiliejiniai Paul‘o George‘o krepšinio kedai. Liepsnojęs Paul‘as George‘as sezono startą pažymėjo puikiu pasirodymu ir Nike PG 5 debiutu.

 

Prieš pat naująjį sezoną Jordan šeimą papildę Caris LeVert avėjo Air Jordan 35.

 


Antruoju šaukimu naujokų biržoje „Warriors“ pakviestas James’as Wiseman’as rinkosi Nike Kobe AD.

 


Brangiausią čempiono žiedą lygos istorijoje atsiėmęs LeBron’as James’as mačą pradėjo su violetine Nike LeBron 18 “Ring Night” versija, o antroje rungtynių pusėje žaidė su balta. Galime spėti, jog tai komandos draugo Montrezl’o Harrell’o pamokos, kurio rungtynių rutinoje – tai kasdienybė.

 


Kelly Oubre Jr. ir jo ryškūs Converse All Star BB Evo Mid krepšinio kedai.

 

Kevin'as Durant'as pergalingai sezoną atidarė su jamaikietiškų spalvų Nike KD 13 Rasta bateliais.

 


Curry 8 debiutas. Aštuntieji vardiniai ir pirmieji po Curry Brand vėliava išleisti Stephen’o Curry krepšinio kedai.

 

Naujausi vardiniai NBA žvaigždžių krepšinio kedai internetu ➡️ APSIPIRKTI