Išsirinkti naujus krepšinio kedus dažnai tampa nelengva užduotimi. Itin svarbu atkreipti dėmesį ne tik į kedų išvaizdą, bet ir į technologijas, panaudotas medžiagas ir kitas ypatybes, kurios gali turėti įtakos tavo komfortui aikštėje. Susipažink su SIL pasiūlymais – rekomenduojame keturis krepšinio batelių modelius, kurie išsiskiria aukšta kokybe ir pažangiomis technologijomis.

Jordan Westbrook One Take – vardiniai NBA krepšininko, Russell‘o Westbrook‘o, bateliai. Svarbu paminėti, jog šie krepšinio bateliai ne tik kokybiški ir tvirti, bet ir nėra brangūs. Viena svarbiausių Jordan Westbrook One Take ypatybių – tai labai tvirtas sukibimas. Jį garantuoja agrsesyvus pado raštas. Taip pat, kedai pasižymi tvirta apsauga ir amortizacija. Jordan Westbrook One Take krepšinio batelius rekomenduojame greitą ir intensyvų krepšinį mėgstantiems žaidėjams.  

Jordan Westbrook One Take krepšinio bateliai internetu ➡️ PIRKTI

 

Vardiniai Kevin’o Durant’o krepšinio bateliai, Nike KD Trey 5 VIII – puikus pasirinkimas universaliam krepšininkui. Nesvarbu, ar žaidi profesionaliai, ar esi mėgėjas – Nike KD Trey 5 VIII kedai pasirūpins, kad aikštėje jaustumeisi užtikrintai. Vidutinio profilio krepšinio bateliai yra itin lengvi, minkšti ir lankstūs, todėl tavo pėdos jausis patogiai ir nebus nuvargintos. Nike KD Trey 5 VIII pasirūpins ir tinkama apsauga bei amortizacija – minkštos pado putos neutralizuos pėdoms tenkančius smūgius intensyvaus žaidimo metu.

Nike KD Trey 5 VIII krepšinio kedus įsigyk internetu ➡️ PIRKTI


NBA Karaliui ir Nike kompanijos veidui, LeBron‘ui James‘ui, skirti krepšinio bateliai buvo kuriami galvojant apie reaktyvinį krepšininko žaidimą. Nike LeBron XVII kedai sujungia apsaugą ir komfortą – šias ypatybes valdo serijoje dar nematyto dydžio Max Air pagalvės. Priekinėje pado dalyje įtaisytos dar dvi Zoom Air pagalvės, kurios skirtos sumažinti pėdoms tenkančią apkrovą. James’o žaidimas paremtas galingais judesiais, o pats krepšininkas savyje įkūnija tikrą energijos užtaisą, todėl jo bateliai turi būti ne ką mažiau tvirti. Su Nike LeBron XVII bateliais debiutavo viršutinėje dalyje panaudota Knitposite technologija – tai kaitinti siūlai, kurie sudaro kedų konstrukciją. Tuo pačiu toks sprendimas prisidėjo ir prie neeilinės viršutinės dalies išvaizdos, kuri primena šarvus.

Nike LeBron XVII krepšinio bateliai ➡️ ĮSIGYTI

Su Nike Air Force Max serijos kedais matėme galingus NBA lygos aukštaūgius – Anthony Davis’ą ir Andre Drummond’ą. Nike Air Force Max II krepšinio bateliai skiriami mobiliems ir universaliems aukštaūgiams. Tvirti ir ypač stabilūs kedai pasitarnaus stumdantis po krepšiu ir kovojant dėl atšokusių kamuolių. Galingai rungtyniauti padės Nike Air Force Max II kedų padas – per visą jo ilgį įtaisyta Air Max pagalvė rūpinsis pėdoms tenkančiu krūviu, garantuos amortizaciją bei tuo pačiu leis žaisti intensyviai.

Nike Air Force Max II krepšinio bateliai ➡️ APSIPIRKTI