Hey, hey! Paruošėmė tau stilingų ir karštų kedų naujienų – užmesk akį ir išsirink naujus batelius laisvalaikiui ar sporto treniruotėms. Scroll‘ink žemyn ir susipažink su SIL pasiūlymais!

Modernaus gatvės ir laisvalaikio stiliaus pažiba – Nike Air Max 270 React bateliai! Mylimi dėl puikios savo išvaizdos ir aukščiausio lygo komforto. SIL e-parduotuvėje rasi gausybę Nike Air Max 270 React spalvų versijų, todėl išsirinks kiekvienas!

Nike Air Max 270 React laisvalaikio bateliai vyrams, moterims ir vaikams internetu ➡️ APSIPIRKTI

 

Nike Superrep Go – tai naujos kartos treniruočių bateliai. Mėgaukis sportu visur – sporto klube, parke ar net namuose! Nike Superrep Go užtikrins komfortą, lankstumą ir tinkamą apsaugą.

Nike Superrep Go bateliai vyrams ir moterims ➡️ PIRKTI

 

Air Jordan 1 – tai aukso raidėmis sneaker’ių kultūroje įrašytas vardas! Žemo profilio Air Jordan 1 laisvalaikio bateliai – puikus ir užtikrintas pasirinkimas artėjančiai vasarai.

Liko vos keletas dydžių! Įsigyk ČIA ➡️ PIRKTI

 

Michael’o Jordan’o pergalių įkvėpti Jordan Maxin 200 laisvalaikio bateliai skirti moderniam šių dienų gatvės stiliui. Kedai reprezentuoja klasikinį gatvės stilių ir pagerbia turtingą Jordan krepšinio istoriją.

Jordan Maxin 200 laisvalaikio kedai vyrams ir vaikams ➡️ PIRKTI


Jordan Max Aura kedai suvienija legendinius Air Jordan 10 ir Air Jordan 11 modelius. Naujos kartos Jordan laisvalaikio bateliai atkuria klasikinį Air Jordan krepšinio kedų stilių ir dizainą, tačiau yra skirti stilingam laisvalaikiui ir miesto gatvėms.

Jordan Max Aura bateliai vyrams ir vaikams ➡️ PIRKTI

 

Nike Skateboarding serijos pažiba – Nike SB Dunk bateliai. Šią versiją įkvėpė 1996-aisiais išleisti Nike Air Griffey 1 Fresh Water bateliai, kurie buvo skirti Sietlo „Mariners“ beisbolininkui George'ui Kenneth’ui Griffey jaunesniajam.

Įsigyk ČIA ➡️ PIRKTI


Universalūs vidutinio profilio Nike KD Trey 5 krepšinio bateliai komfortą užtikrins bet kurios pozicijos krepšininkui. Lengvi ir lankstūs krepšinio kedai užtikrins komfortą ir apsauga rungtynių bei treniruočių metu.

Kedus rasi ČIA ➡️ PIRKTI


Nike LeBron 17 Command Force versija pagerbia klasikinius Nike Air Command Force batus, kuriuos 1992-aisiais išleistame filme „Baltieji nemoka šokinėti“ („White Men Can't Jump“) avėjo Billy Hoyle’ą suvaidinęs Woody Harrelson’as.

Batelius įsigyti gali ČIA ➡️ PIRKTI


Bendradarbiaudama su gerbiamo Londono Šv. Martino meno ir dizaino koledžo studentais Puma pristatė reikšmingą Day Zero kolekciją. Jos dėmesys nukrypsta į sausrų kamuotą Pietų Afrikos Respublikos sostinę, Keiptauną. Gėlo vandens išsekimas įkvėpė Puma ir Londono Šv. Martino meno ir dizaino koledžo studentus kolekcijoje laikytis griežtų tvarumo taisyklių ir stengtis sunaudoti kuo mažiau vandens.

Puma Future Rider Day Zero laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI


Puma x Central Saint Martins Ralph Sampson Day Zero laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI


Antrąją Puma x Rhude kolekciją įkvėpė svylančios padangos ir automobilių sporto kultūra. Puma x Rhude kolekcijos laisvalaikio bateliai vienija Europietišką Puma kompanijos kultūrą bei vasarišką Kalifornijos nuotaiką.

Puma x Rhude Performer laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI


Puma Alteration Nu Rhude laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI

 

Lenktynių dvasią, automobilių inžinerijos meną ir vairavimo malonumą įkūnijančios Puma x BMW kolekcijos dėmesio centre – Puma X-Ray ir Puma RS-X laisvalaikio bateliai.

Puma x BMW Motorsport X-Ray laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI


Puma x BMW Motorsport RS-X laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI

 

Charlotte Olympia – tai 2008-aisiais įkurtas prabangių batų ir aksesuarų prekės ženklas, kuriam vadovauja dizainerė Charlotte Olympia Dellal. Bendroje kolekcijoje su šiuo brand’u naujų spalvų įgavo ir Puma Rise laisvalaikio bateliai. Visoms drąsioms ir ryškioms šių dienų moterims skirtas modelis suvienija sportiško stiliaus, mados pasaulio ir maksimalaus komforto detales.

Puma x Charlotte Olympia Rise laisvalaikio bateliai ➡️ PIRKTI