Chris'as Paul'as - vienas iš stilingiausių NBA lygos krepšininkų, todėl nenuostabu, jog jis noriai prisideda prie savo vardinių kedų kūrimo proceso ir patarimų negaili net profesionalams.

Jordan ištikimas veteranas jau kurį laiką buvo pastebimas su naujais vardiniais kedais, tačiau oficialių žinių apie CP3 serijos prątesimą girdėti nebuvo. Paslapties šydais sklaidosi ir dvyliktuosius CP3 serijos kedus lentynose išvysime jau vasarą!

CP3.XII kedai gerokai skirsis nuo ankstesnio modelio - atsisakyta dirželio, kurį įkvėpė mylimo Paul'o kedai, Nike Adjust Force ir Nike Air Jet Flight. Taip pat bateliai turės megztą viršutinę dalį, kuri jungsis su odos elementais. 

Kartu su Jordan CP3.XII debiutuos ir naujas Paul'o logotipas - pelėda, sudėliota iš krepšininko šeimos narių zodiako ženklų. Logotipui pelėdos simbolis pasirinktas ne veltui - jis vaizduoja krepšininko išminti ir brandą, kurią jis demonstruoja rungtyniaujant. 

Jordan CP3.XII modelis startuos su trimis spalvinėmis versijomis, kurias įkvepė jau 14 metų besitęsianti krepšininko NBA kelionė. Raudona ir juoda “Unfinished Business” versija siunčia žinutę, jog krepšininkas dar turi ką įrodyti, pilkas “Leader of the Pack” siluetas nusilenkia Paul'o lyderio savybėms, o apie krepšininko alter ego pasakos “Dr. Jekyll and Mr. Hyde" versija.

Air Jordan kedų laisvalaikiui ir sportui ieškok ČIA! ➡

Air Jordan kedų laisvalaikiui ir sportui ieškok ČIA! ➡