NBA krepšinis ir emocijos - vienas nuo kito neatsiejami dalykai. Kartais aikštėje įsikarščiavę vyrukai į darbą paleidžia ir kumščius. Prisiminkime ryškiausias NBA muštynes!

NBA lygos žvaigždžių kedai! ➡ 

Detroito „Pistons“ - Indianos „Pacers“ (19 11 2004)

Muštynės, vadinamos žiauriausiomis NBA istorijoje. Rungtynių laikui skaičiuojant paskutines sekundes Ben'as Wallace'as veržėsi link krepšį ir jį pražanga sustabdė Ron'as Artest'as, kurį Detroito blogiukas po epizodo stipriai pastūmė ir vyrukų komandų draugams teko įsiaudrinusius krepšininkus tvirtai laikyti. Tada iš tribūnų į Artest'ą skriejusi plastikinė stiklinė leido ugnims dar labiau įsiplieksti ir krepšininkas nusprendė su fanais reikalus išsiaiškinti pats. Po rungtynių NBA suspendavo 9 krepšininkus, kuriems bendrai buvo skirta 146-ių rungtynių bausmė ir 11 milijonų JAV dolerių bauda. Atsakomybės neišvengė ir 5 sirgaliai, kuriems visiems laikams buvo uždrausta lankytis „Pistons“ mačuose.

Los Andželo „Lakers“ - Čikagos „Bulls“ (12 01 2002)

Smarkiai supykęs Shaq'as nevaikiškai užsimojo ir smogė Brad'ui Miller'iui - laimei jo smūgis nebuvo tikslus. „Jeigu jis būtų pataikęs, šiuo metu čia turbūt nestovėčiau“ - po incidento kalbėjo Miller'is. Shaq'as sulaukė trijų rungtynių diskvalifikacijos ir 15 tūkst. JAV dolerių baudos. 

Niujorko „Knicks“ - Majamio „Heat“ (30.04.1998)

Larry Johnson'as ir Alonzo Mourning'as niekada nebuvo patys ramiausi vyrai - buvę komandos draugai turėjo blogiukų etiketes ir nemėgo vienas kito. Krepšininkai pratrūko ir kumščius į darbą paleido 1998-ųjų atkrintamosiose, o turbūt įsimintiniausiu šios dvikovos epizodu tapo trenerio Jeff'o Van Gundy bandymas sustabdyti Mourning'ą tiesiog įsikibus į pastarojo koją.

NBA lygos žvaigždžių kedai! ➡