Kedų kultūra, gatvės ir laisvalaikio stilius – ką tau tai reiškia?
Man, kaip žaidusiam krepšinį, ji siejasi su šokio, hip-hop‘o kultūra. Sneaker‘iai lydėjo mane sporte, pop kultūroje bei kitose subkultūrose. Įvairiausių kompanijų modeliai man buvo artimi. Tada buvo sunku gauti kedus. Pamenu brolis iš Amerikos atsiuntė kosminius Kobe Bryant‘o kedus, kurie, atrodo, buvo gaminti pagal Audi TT modelį. Jordan‘ai buvo vieni iš norimiausių kedų, bet juos gauti buvo labai sunku, praktiškai neįmanoma.

Vaidai, teko girdėti, kad esi didelis Jordan kedų fanas – kaip jie atsirado tavo gyvenime?
Pirmieji kedai buvo krepšinio. Dabar grįžta į madą Retro bateliai, kurie puikiai atrodo ir prie džinsų, man jie puikiai tinka vairuojant motociklą. Michael‘as Jordan‘as veikė visus – Jumpman‘o logotipą norėdavome ir tatuiruotis, ir mokykloje piešdavome.

Galbūt turi užsibrėžęs tam tikrą tikslą – surinkti tam tikrus Jordan modelius ar turėti tam tikrą skaičių batelių?
Link to pastūmėjo draugas Tomas, kuris net pagrūmoja pirštu ir liepia nenešioti jokių kitų kedų. Atrandu Jordan‘o kedus kaip tokius, kuriuos gali neštis ne tik į krepšinio aikštę, bet tuo pačiu jie išskirtinai atrodo gatvėje. Taip pat mane paveikė paskutinė kolaboracija tarp Jordan ir Justin‘o Timberlake‘o, kurį labai mėgstu.
 
Jeigu reikėtų išsirinkti vieną kedų porą, su kuria keliautum į pasaulio kraštą, kas tai būtų?
Su Air Jordan 6 Black Infrared bateliais keliavau į Barseloną, tačiau negalėčiau pasakyti, jog reikėtų praleisti daug laiko vaikščiojant su jais. Mačiau dar keletą žmonių su šiais bateliais. Rinkčiausi kažką iš Retro stiliaus kedų. Būtinai Retro, nes tai yra klasika ir ji grįžta su stipriu smūgiu!
 
Turi išleidęs dainą apie suknelę, ar bus kūrinys dedikuotas kedams?
Nežinau, gal bus. Pirmiausia turėjau pasiūlymą sukurti dainą apie džinsus, apatinį trikotažą, tad kedai dar laukia eilėje.

Vaidai, esi teigęs, jog nemažai prie tavo asmenybės yra prisidėjęs ir krepšinis.
Su krepšiniu atėjo visos subkultūros – RnB muzika, disciplina ir apskritai meilė sportui. Šiuo metu gyvenu labai aktyviai – laipioju, plaukioju. Viskas prasidėjo nuo krepšinio. Taip pat dėl jo atsirado ir nemažai draugų. Esu neblogas krepšininkų draugas, su keletu iš jų net užaugau. Mindaugas Kuzminskas ir jo brolis Saulius mokėsi mano mokykloje. Sutariu su Šarūnu Jasikevičiumi.

Ar seki jau įsivažiavusias NBA atkrintamąsias?
Tikrai taip! Seku Denverio „Nuggets“ ekipą, kurioje dirba mano bičiuliai. Taip pat seku „Warriors“ ekipos žaidimą. Esu ne tik pačios komandos ir žaidėjų, bet ir visos organizacijos fanas – ten puikiai dirbama nuo A iki Z. Kiekvienas, ten esantis, prisideda prie pergalių. Taip pat turiu nuo seno mėgstamų žaidėjų. Vienas iš jų – Damian‘as Lillard‘as. NBA krepšinis man labai patinka.

Prieš kelias dienas savo Facebook‘e įgėlei LeBron‘o James‘o fanams - „Kaip sekasi LeBrono fanams atkrintamosiose? Golfą žiūrit?“
Man patinka erzinti LeBron‘o James‘o fanus, tačiau tai nieko rimto.
 
Rytas ar Žalgiris?
Rytas! Aš vilnietis.

Nike ar adidas?
Priklauso nuo ūpo, bet rinkčiausi Nike.

Kalnai ar papludimys?
Kalnai!

Automobilis ar motociklas?
Motociklas!

Air Jordan 4, Air Jordan 6 ar Air Jordan 11?
Man patinka visi! Renkuosi Air Jordan 4, nes jų neturiu.

 

Naujausių kedų savo laisvalaikiui ir sportui ieškok ČIA ➡ 

Naujausių kedų savo laisvalaikiui ir sportui ieškok ČIA ➡