2020-ųjų Tokijo olimpinėse žaidynėse debiutavo riedlenčių sportas. Dėl medalio kovojo ir jaunoji Filipinų skeiterė Margielyn Didal, kuri pateko į finalą ir jame užimė 7-ąją vietą. Praėję metai Margielyn buvo ypatingi ir kupini svarbių akcentų. Balandį ji kartu su New Balance pristatė pirmąją bendrą kolaboraciją – Filipinų vėliavos spalvomis papuoštus Numeric 379 batelius. NB tęsia pasakojimą apie perspektyviąją riedlentininkę ir pristato daugiau unikalių detalių iš jos gyvenimo.

Naujausias bendras NB ir Didal darbas – tai New Balance Numeric 272 laisvalaikio kedai. Juos įkvėpė iš Centrinių Visajų regiono atkeliavęs skanėstas, vadinamas „Pusô“. Jis dar žinomas kaip „kabantys ryžiai“ – tai filipiniečių pyragas, gaminamas verdant ryžius kokoso lapų maišelyje. Šį užkandį vaikystėje Margielyn Didal pardavinėdavo šalia Sebu miesto riedlenčių parkų. Būtent tada ji ir pamilo riedlentes ir svajojo vieną dieną pati ja važiuoti ir atlikti sudėtingus triukus. New Balance Numeric 272 pagerbia sudėtingą Didal karjeros pradžią ir primena apie neįtikėtiną jos sėkmę.

Išorines kedų konstrukcijos dalis puošia raštas, kuris imituoja iš kokosų lapų pagamintą maišelį „Pusô“ skanėstui. „Kai matai ir lieti šią detalę, atrodo lyg rankoje laikytum Pusô“ – pasakojo Margielyn Didal. Vardiniai New Balance 272 kedai turi dar keletą unikalių dizaino detalių – dešiniojo batelio kulną puošia riedlentininkės inicialai - M.A.D (Margielyn Arda Didal), o kairiojo – Sebu miesto kodas 032.

Margielyn Didal x New Balance Numeric 272 “Puso” kedai internetu ➡️ PIRKTI

Margielyn Didal x New Balance Numeric 272 “Puso” kedai internetu ➡️ PIRKTI