UGG visada siekė būti prekės ženklu, kuris žmonėms sukelia emocijas. Rudens/žiemos sezoną UGG pradėjo su ypatinga ir reikšminga kampanija FEEL ____, kurią pristatė su Susanne Bartsch ir Kareem’u Abdul-Jabbar’u. Apie ką ji?

FEEL ____ - tai platforma, skirta atkreipti dėmesį į žmones, darančius reikšmingus darbus bei siekiančius pokyčių pasaulyje ir visuomenėje bei garsiai pasakoti jų istorijas. Sunku būtų rasti tam labiau tinkamą žmogų nei NBA legenda, Kareem‘as Abdul-Jabbar’as. Nuo pasitraukimo iš NBA 1989-aisiais Abdul-Jabbar‘as nenuilstamai kovojo už rasinę ir religinę lygybę - tiek kaip aktyvistas, tiek kaip bestselerių autorius.

„Tai daugiau nei paprasta reklamos kampanija. Ji skirta svarbiems žmonėms, jų istorijoms ir darbams. Kareem‘as svarbus ne tik dėl to, jog yra vienas geriausių visų laikų krepšininkų, bet ir dėl to, kad visada kovojo už žmonių teises ir jų lygybę. Esame be galo laimingi, kad turime galimybę dirbti kartu“ – džiaugėsi UGG prezidentė Andrea O'Donnell.

Bendradarbiavimą įgyvendinti padėjo faktas, kad NBA legenda yra didžiulis UGG avalynės gerbėjas: „Manęs dažnai prašo reklamuoti įvairius produktus, tačiau save noriu sieti tik su dalykais, kurie atspindi mano asmenybę ir vertybes. UGG avalynė ir apranga išreiškia mano paprastumą, bet tuo pačiu pasakoja apie tvirtą ryšį su mada.“ Abdul-Jabbar‘as pripažino, kad apie UGG žinojo dar nuo devintojo dešimtmečio pradžios, tačiau pats juos nešioja tik pastaruosius penkis metus. „Atkreipiau dėmesį į inovatyvius UGG avalynės dizainus. Sakydamas inovatyvius, turiu omenyje, jog su jais jaučiuosi puikiai bei renkuosi tiek išėjimui į miestą, tiek poilsiui namuose“ – pasakojo Kareem’as Abdul-Jabbar’as.

Legendinis krepšininkas sudalyvavo specialiai FEEL ____ kampanijai skirtoje fotosesijoje – pozavo avėdamas UGG Neumel batus bei UGG Tasman šlepetes. Nuotraukose Abdul-Jabbar’as vaizduojamas pasinėręs į mėgstamas veiklas – sodo priežiūrą bei poilsį su knyga. Jį fotografavo Los Andžele įsikūręs fotografas Neil‘as Favila, o fotosesiją kuravo Kauai Moliterno ir Michael’as Barth’as. Galimybe dirbti su UGG legendinis krepšininkas nuoširdžiai džiaugėsi: „Man garbė prisidėti prie reikšmingos kampanijos kūrimo. Avėti UGG man yra didžiulis malonumas – lyg vaikščioti basomis pajūrio smėliu.“

UGG avalynė vyrams ir moterims ➡️ PIRKTI

UGG avalynė vyrams ir moterims ➡️ PIRKTI