Jau šią naktį startuoja visų krepšinio mylėtojų akis prikaustysiantys renginiai, kurie truks visą savaitgalį! 68-ąjį kartą vykstantis Visų Žvaigždžių savaitgaliais šiais metais atvyksta į Šarlotę. Ne paslaptis, jog tokiems renginiams krepšininkai ruošiasi iš anksto ir į aikštę žengia su specialiai šiai progai paruoštais kedais. Ką gi krepšininkai avės šių metų Visų-Žvaigždžių rungtynėse?

Ryškus ir pastebimas bus Kevin'as Durant'as, kuris apsiaus rožinę savo vardinių Nike KD 11 versiją. "Aunt Pearl" bateliai pagerbia 2000-aisiais nuo plaučių vėžio mirusią jo tetą ir yra sukurti bendradarbiaujant su Kay Yow vėžio fondu - juos puoš 59-ių, vėžį įveikusių, žmonių vardai. 

Neoninėmis spalvomis žibės Stephen'o Curry pėdos - jis rungtyniaus su specialia Under Armour Curry 6 "Coy Fish" versija, kuri primena nuotaikingą krepšininko gyvenimo įvykį. Curry su komandos draugais minėjo jo 21-ąjį gimtadienį ir nusprendė apsilankyti Japonų restorane, kuriame buvo mažas tvenkinys su žuvimis. Krepšininkas su komandos draugu nusprendė šokti į jį ir tai sulaukė visų susirinkusiųjų dėmesio, o galiausiai vaizdo įrašas atsidūrė pas universiteto komandos trenerį. „Geras dvi valandas turėjome bėgioti, o tada keturias valandas tame pačiame restorane prie durų pasitikinėjome svečius“ - bausmę už pokštą prisiminė Stephen'as Curry.

adidas atstovai, James'as Harden'as, Damian'as Lillard'as ir Kyle'as Lowry žais su specialiomis kedų versijomis, kurios pagerbs Šarlotės miestui reikšmingą automobilių sporto istoriją. Harden'as ir Lillard'as žais su savo vardiniais kedais - adidas Harden Vol.3 ir adidas Dame 5, o Lowry avės žemo profilio adidas Marquee Boost.

Trigubų dublių maratoną tęsiantis Russell'as Westbrook'as į aikštę išbėgs su spalvinga Jordan Why Not Zer0.2 “Own the Game” versija, taip paminėdamas jau 8-ąjį kartą žvaigždžių rungtynėse.

Paul'o George'o dalyvavimas Visų Žvaigždžių rungtynėse taps debiutu naujajai jo vardinių kedų versijai - Nike PG 3 ACG. Bateliai atkurti All Condition Gear stiliumi, kuris spinduliuoja nuotykių ieškotojo dvasią.

Spalvingas aikštėje bus Kyrie Irving'as - jis žais su Kyrie 5 x ROKIT bateliais, kuriais bus pagerbiamos gatvės krepšinio ir riedlenčių kultūros bei jų tarpusavio ryšys. 

Pusė Visų Žvaigždžių rungtynių dalyvių rungtyniaus su Nike bateliais - 13. Penkis atstovus turės Jordan, tris - adidas, du - Under Armour, o po vieną krepšininką reprezentuos New Balance, Anta ir Li-Ning kompanijas.

Speciali atributika Visų Žvaigždžių savaitgaliui! ➡ 

Kevin'o Durant'o bateliai - Nike KD 11 "Aunt Pearl"

Stephen'o Curry - Under Armour Curry 6 "Coy Fish"

 

James'o Harden'o - adidas Harden Vol. 3 "All-Star" PE

 

Damian'o Lillard'o - adidas Dame 5 "All-Star" PE

 

Kyle'o Lowry - adidas Marquee Low "All-Star" Kyle Lowry PE

Rusell'o Westbrook'o - Not Zer0.2 “Own the Game”

 

Kyrie Irving'o - Nike Kyrie 5 x ROKIT

 

Paul'o George'o - Nike PG 3 ACG

Speciali atributika Visų Žvaigždžių savaitgaliui! ➡