Vasario 16-ąją sugrįžta ryškų pėdsaką sneaker'ių istorijoje palikę Air Jordan 6 Retro Black Infrared! Išleidimo data ne be reikalo sutampa su Visų-Žvaigždžių savaitgaliu Šarlotėje, Šiaurės Karolinos valstijoje.

Pirmasis Michael'o Jordan'o susidūrimas su šia vietove įvyko dar jaunystėje - nuo 1981-ųjų iki 1984-ųjų jis rungtyniavo būtent Šiaurės Karolinos valstijos universitete ir tada žengė į NBA lygą įspūdingam skrydžiui. 

Į pačią Šarlotę MJ šventiškomis nuotaikomis grįžo 1991-aisiais - tada Visų-Žvaigždžių savaitgalis pirmą kartą atvyko į šį miestą. 41-ąjį ryškiausiai spindinčių lygos krepšininkų mačą pradėjo neeilinis akcentas - visi krepšininkai ant parketo žengė avėdami baltus kedus, išskyrus MJ. Dėmesį traukė raudonais akcentais pažymėti juodi bateliai, kurių niekas nebuvo matęs anksčiau. 

Jordan'o kedų juodos spalvos versijos debiuto būtent Visų-Žvaigždžių mačo metu buvo galima tikėtis - tai kartojosi jau nuo 1988-ųjų, kai visi išvydo nematytus Air Jordan III. Tokiu pačiu būdu prisitatė ir Air Jordan IV bei V.

91-aisiais kedų debiutas buvo tikrai įspūdingas - pelnyti 26 taškai ir pergalė prieš Vakarų konferencijos geriausiuosius. Galima teigti, kad tokia pradžia tapo raktu į sėkmingą likusią sezono dalį - avėdamas juodus Air Jordan 6 kedus Michael'as su kompanija 4-1 pervažiavo "Lakers" bei iškovojo pirmąjį savo NBA čempiono titulą ir buvo pripažintas finalų MVP. 

Air Jordan 6 bateliai ir jų dizainas buvo įkvėptas mėgstamiausio krepšininko automobilio - Porsche 911. Jo išskirtinis įvaizdis ir aptakios formos žavėjo Jordan'ą ir jis iš dizainerio Tinker'io Hatfield'o reikalavo kedų, kurie primintų būtent šį automobilį.

Michael'o Jordan'o ryšiai su Šarlote po 1991-ųjų ir apskritai po karjeros pabaigos nesibaigė - jis tapo šio miesto NBA komandos savininku. Aplinkybės ir šis laikotarpis yra puikus Air Jordan 6 Black Infrared sugrįžimui - po 28 metų pertraukos jie ir vėl išvys pasaulį, o ryškiausios lygos žvaigždės užpildys Šarlotę, o pats MJ Vasario 17-ąją švęs 56-ąjį gimtadienį.

Visi keliai veda į Šarlotę. 

Air Jordan 6 Black Infrared bateliai SIL parduotuvėje - jau Vasario 16-ąją 10 valandą!
Dar daugiau kiečiausių Jordan'ų ieškok ČIA ➡

Air Jordan 6 Black Infrared bateliai SIL parduotuvėje - jau Vasario 16-ąją 10 valandą!
Dar daugiau kiečiausių Jordan'ų ieškok ČIA ➡