New Balance kompanija po ilgos pertraukos sugrįžta į krepšinio batelių rinką ir tai daro su labai rimtu vedliu - Toronto „Raptors“ lyderiu Kawhi Leonard'u. Praėjusią naktį vykusiose visų-žvaigždžių rungtynėse įvyko pirmųjų vardinių jo kedų New Balance OMN1S debiutas, kuris susilaukė daug dėmesio ir skirtingų reakcijų. 

Prieš pat NBA Visų-Žvaigždžių savaitgalį New Balance išplatino pirmųjų Leonard'o kedų video klipą, tačiau jame bateliai nebuvo parodyti - tai tik sužadino sirgalių laukimą ir dėmesį.

Po video pasirodymo greitai internete atsirado ir kedų nuotraukos, o viena versija sukėlė ypač daug diskusijų ir dėmesio. "Trust Leonard" versijos kedai kulno srityje turi krepšininko vardo ir pavardės užrašus - būtent šių užrašų šriftas sukėlė daug reakcijų. New Balance kompanija jam panaudojo visiems puikiai žinomą Times New Romans šriftą - interneto platybėse aptarinėjami naujieji Kawhi kedai susilaukė ir nemažai pašaipų bei sukurtų memų, kurie pašiepia kompanijos sprendimą pasirinkti būtent tokį variantą. 

Šurmulį sukėlusi "Trust Leonard" versija skirta pagerbti auksinę krepšinio erą - devintąjį dešimtmetį, taip pat kedai siunčia žinutę, jog Kawhi Leonard'as tarp daugybės šių dienų krepšinio žvaigždžių, rungtyniaujančių kartu, išlieka nepriklausomas.

Išleidžiamos dar penkios kedų versijos ir kiekviena iš jų turi unikalų pasakojimą. "Detroit Camo" siluetą įkvėpė automobilių gamintojai, taip pat bateliai sufleruoja apie tvirtą krepšininko gynybą, kuri supančioja priešininkus.

"Black Ice" kedais primenama New Balance istorija ir kompanijos gimimas 1906-aisiais. Tada įkūrėją William'ą J. Riley įkvėpė tobulą balansą turinčios vištų kojos, kurių atramą sudaro trys taškai. 

Paslaptingą Kawhi Leonard'o asmenybę pabrėžia “Best Kept Secret” versija. Būtent su šiais betaliai krepšininkas rungtyniavo Visų Žvaigždžių mače. 

"DNA" spalvinė versija pasakoja istoriją apie unikalius, galingus ir dideliems žygdarbiams pasiruošusius žvėris, kurie gyvena Kawhi Leonard'o kūne. 

"Project 515" bateliais norima įrodyti, jog praeitis gali atgimti moderniai ateičiai. Taip pat pabrėžiama, jog Kawhi Leonard'as nori įkvėpti ateities kartų krepšininkus.

New Balance OMN1S kedai savo vidpadyje turės FuelCell technologiją, kuri dažniausiai naudojama bėgimo bateliuose. Ji rūpinsis, jog krepšininko pėdos intensyvaus žaidimo metu būtų saugomos. Taip pat šios technologijos dėka bateliai reaguos į tenkančius smūgius ir juos sugers taip užtikrinant apsaugą ir komfortą.

Paskutinį kartą New Balance krepšinio batelius išleidusi buvo 2010/2011-ųjų sezone ir jie buvo skirti Matt'ui Bonner'iui. 

Komfortą garantuojančių New Balance batelių ieškok ČIA! ➡ 

"Trust Leonard"

"DNA"

"Detroit Camo"

"Black Ice"

"Project 515"

"Best Kept Secret"

Komfortą garantuojančių New Balance batelių ieškok ČIA! ➡