Vasaros šiluma jau pasitraukė ir pasidžiaugti gražiomis dienomis progų turime vis mažiau. Tuo pačiu spintose bent kelių mėnesių poilsiui nugula pamėgti laisvalaikio bateliai ir ne vienam kyla klausimas - ką gi avėti dabar? Sneaker'ių fanai su šia problema susiduria kasmet, tačiau liūdėti neverta - variantų ir galimybių atrodyti stilingai ir vaikščioti patogiai yra net ir žiemos laikotarpiu! 

Puikią galimybę mėgstamų batelių modeliu džiaugtis žiemos laikotarpiu turi Nike Air Max 90 gerbėjai - jie gali rinktis jau ikona tapusių kedų Mid Winter versiją. Batai pagaminti su besiūliu paviršiumi, o jų viduje integruota aukšta vidinė "kojinė", kurios dėka batas maloniai priglunda prie kojos bei pasirūpina šiluma šaltomis oro sąlygomis. 

Pasirūpinta ir kito gatvės karaliaus, Air Force 1, mylėtojais, kurių žiemai tiks neįprastai aukšta batelių versija - Nike SF Air Force 1 Hi. Kariuomenės įkvėpti bateliai susitvarkys su žvarbiu oru ir garantuos komfortą. Žinoma, yra ir tokių, kuriems nepavyks net trumpam atsisveikinti su klasikiniu siluetu - ne problema! Rinkis iš tamsesnių spalvų batelių, tik prie to pačio nepamiršk ir šiltesnių kojinių. 

Specialią, šventiniam laikotarpiui skirtą, dovaną merginoms ir moterims šiemet paruošė Jordan prekės ženklas - išleistas Utility Pack rinkinys. Jame pristatomos neeilinės Air Jordan 1 batelių versijos - šį kartą papildytos kailiu ir paruoštos atrodyti stilingai ne pačiu šilčiausiu oru. 

Pasirinkimą turi ir New Balance gerbėjai - New Balance 754 bei New Balance Trail 755 batai. New Balance 754 - puikus pasirinkimas ieškantiems universalių batelių, kuriuos lengvai suderinsi su savo apranga. Šis NB modelis turi dvi versijas - su puikiai šilumą išlaikančiu sintetiniu kailiu viduje ir be jo. New Balance Trail 755 batai taip pat turi versijas be kailio ir su juo - jie puikiai tiks tiems, kurie pasiruošę žiemos nuotykiams ar net žygiams!

Ir žinoma, kaip gi be garsiųjų Timberland? Visų pamėgti batai - užtikrintas ir neabejotinas pasirinkimas artėjančiai žiemai. Neperšlampami, tvirti ir itin patvarūs batai be jokių problemų paliks šaltojo laiktarpio pėdoms keliamus nemalonumus nuošalėje.

Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter ➡ 

Nike SF Air Force 1 Hi ➡  

Air Jordan Utility Pack moterims ➡ 

New Balance 754 ➡ 

New Balance Trail 755 ➡ 

Timberland ➡ 

 

Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter ➡ 

Nike SF Air Force 1 Hi ➡  

Air Jordan Utility Pack moterims ➡ 

New Balance 754 ➡ 

New Balance Trail 755 ➡ 

Timberland ➡