Charizmatiškoji Barselona – tai ypatingas miestas, kuris savo magiška energija, neeiline architektūra ir kultūra pavargė milijonus širdžių. Katalonijos sostinė nostalgiškus jausmus turėtų sukelti ir mums – lietuviams. 1992 metų Olimpinės vasaros žaidynės Barselonoje buvo pažymėtos bronoziniu Lietuvos krepšinio rinktinės pasirodymu, kuris tapo vienu iš mūsų šalies laisvės ir nepriklausomybės simbolių. Tame pačiame turnyre pasaulis išvydo ir vieną ryškiausių fenomenų visoje krepšinio istorijoje – tai legendinės JAV “Svajonių komandos” gimimą. Michael’as Jordan’as, Scottie Pippen’as, Larry Bird’as, Karl’as Malone’as, Magic’as Johnson’as, Charles’as Barkley ir kitos amerikiečių žvaigždės žaidė lyg iš natų ir šluodami varžovus nuo kelio parsivežė namo aukso medalius.

Šią legendinę 92-ųjų vasarą mums primena ir naujasis Jordan siluetas – Jordan Zoom ’92. Laisvalaikio kedai apjungia du pagrindinius aspektus – tai krepšinio tradicijas ir Jordan novatoriškumą. Jordan Zoom ’92 kedus įkvėpė trys ikoniniai kedai, turėję ypatingą reikšmę 1992-aisiais – tai Barselonos žaidynėse Jordan’o avėti Air Jordan VII bei Nike Air Max 180 ir Nike Air Force 5. Visų šių kedų detalės panaudotos ir Jordan Zoom ’92 dizaino dėlionėje. Labiausiai pastebimas elementas – tai iš Air Jordan VII pasiskolintas trikampis batelių gale, kurį puošia skaičius 9. Šiuo numeriu pažymėtais marškinėliais MJ kartu su “Svajonių komandą” triumfavo Barselonoje. „Prisiminus tą magišką 1992-ųjų atmosferą ir Barselonos vasaros olimpines žaidynes, dabar jau galime teigti, kad žmonės visame pasaulyje turėjo galimybę stebėti svajonę, kurioje ypatingą reikšmę turėjo ir kedai“ – kalbėjo Jordan viceprezidentas Gentry Humphrey.

Nors Jordan Zoom ’92 laisvalaikio batai ir spinduliuoja spalvinga praeities energiją, jie skirti moderniam šių dienų stiliui ir aukščiausio lygio komfortui. Air Zoom ir Nike Air pagalvių duetas pade leis pėdoms jaustis maksimaliai patogiai kiekvieną dieną, o su šiais kedais neabejotinai atrodysi stilingai. Tiek įdiegtos technologijos, tiek kedų dizaino kalba reprezentuoja krepšiniui ir jo kultūrai skirtą Nike Basketball kategoriją.  

Kedus internetu įsigyk ČIA ➡️ PIRKTI