Visi tikrai esame girdėję posakį: „Roges ruošk vasarą“. Ir iš tiesų, negalime nesutikti su šiuo lietuvių posakiu, nuo senų laikų nešančiu praktišką išmintį apie ankstyvą pasiruošimą. Šį kartą jį pritaikysime Nike kompanijai, kuri jau pradėjo ruoštis gražiausioms metų šventėms ir pristatė specialiai Kalėdoms skirtus kedus. Dievini šią šventę? Tuomet šiuos sneaker‘ius įsimylėsi iš pirmo žvilgsnio!

Bene laukiamiausiai ir visuotinai mylimai šventei Nike paruošė specialią trijulę. Ją sudarys stiliaus ikonomis jau tapę kedai - Blazer Mid, Air Max 90 ir Air Force 1 High. Klasikiniai Nike siluetai šventinę nuotaiką skleis ryškiomis spalvomis ir stilingai akcentais, kuriuos įkvėpė kalėdiniai megztiniai ir Kalėdų senelio paltas. Šventinę tematiką kurs raudonos, žalios, baltos spalvos tonai ir raštai, kurie puošia Kalėdoms skirtus megztinius, o kedų įmovas ir vidines dalis dengs Kalėdų senelio kepurę primenantis minkštas ir pūkuotas pluoštas.

Jau žinome, kad šiuos žavingus kedus tikrai įtrauksime į laukiamų dovanų sąrašą ir nekantriai skaičiuojame dienas iki energingo šventinio sūkurio! Kalėdiniai Nike kedai prekyboje pasirodyti turėtų gruodį.

Nike prekės Tavo laisvalaikio ir sportui! ➡️ APSIPIRKTI