NBA lyga kupina įdomybių. Čia išvystame ne tik neįtikėčiausius metimus ar akrobatinius krepšininkų skrydžius. NBA pasaulis apima daug platesnį spektrą, kuris dažnai net nebūna susijęs su krepšiniu. Šį kartą susipažink su garsiais NBA krepšininkais, išbandžiusiais laimę kino filmuose!

 

Geriausiu visų laikų krepšininku tituluojamas Michael‘as Jordan‘as pėdsaką paliko ne tik krepšinyje laimėdamas 6 NBA čempiono žiedus. Jis vaidino bene geriausiu krepšinio filmu laikomoje „Kosminio Krepšinio“ (Space Jam) juostoje, kurios tęsinį išvysti turėtume 2021-aisiais.


Būtent joje išvysime šių dienų NBA lygos pažibą, LeBron‘as James‘ą. Tai nebus pirmasis Karaliaus aktoriaus karjeros žingsnis – 2015-aisiais jis yra filmavęsis komedijoje „Trainwreck“. Nekantriai laukiame ateinančios vasaros ir dar vieno LeBron‘o pasirodymo kino ekranuose!

 

Save kino industrijoje išbandė ir legendinis Kareem’as Abdul-Jabbar. Ryškiausiu jo vaidmeniu galima laikyti pasirodymą 1980-aisiais išleistoje komedijoje „Airplane”. Mažesnius vaidmenis aukštaūgis turėjo ir filmuose „Troop Beverly Hills” bei „Ask Max”. Įdomu, jog Kareem’as turėjo filmuotis ir Bruce’o Lee režisuotoje juostoje, „The game of death“,  tačiau ji dėl garsiojo kovos menų meistro mirties taip ir nebuvo baigta.


Charizmatiškąjį Shaq’ą esame išvydę tokiuose filmuose kaip „Kazaam”, „Steel”, „Scary Movie 4” ir „Uncle Drew”.


Kyrie Irving’as filme „Uncle Drew” atliko pagrindinį vaidmenį – jam teko įsikūnyti į gatvės krepšinio legendos rolę.


Garsiojo Spike'o Lee režistuotame filme „He got game“ netrūko garsių vardų - Denzel'is Washington'as, Milla Jovovich ir buvęs NBA arenų tinklelių plėšytojas Ray'us Allen'as, kuris suvaidino perspektyvų jaunuolį Jesus Shuttlesworth, sprendžiantį savo karjeros ateitį, o laikinai iš kalėjimo paleistas jo tėvas turi savo tikslų. Taip pat Ray’ų išvydome ir 2001-aisiais išleistame filme „Harvard Man”.


Ir štai vienas naujausių NBA krepšininkų pasirodymų kino ekranuose! 2019-aisiais išleistame „Uncut Gems“ Kevin‘as Garnett‘as suvaidino... Save! Anksčiau legendinis NBA aukštaūgis yra pasirodęs dar keletoje juostų – „Blue Chips” ir „Rebound: The Legend of Earl ‘The Goat’ Manigault”.

Pasirūpink naujais krepšinio bateliais! ➡️ APSIPIRKTI