Vardinė LeBron’o James’o krepšinio kedų serija žengia dar vieną žingsnį į priekį! Nike ir dizaineris Jason’as Patrie pristatė jau 18-ąjį serijos modelį. Vieno geriausių visų laikų krepšininkų batelių konstrukcija pritaikyta jo žaidimo stiliui, kuriame dominuoja jėga ir greitis. „LeBron‘as pusę savo gyvenimo praleido su Nike, todėl norėjome jam sukurti batelius, kurie įprasmintų simbolišką dviejų dalių idėją. Kūrybinį procesą lydėjo improvizacija – taip gimė kedai, kurių padas skyla į dvi dalis. Kulno dalyje funkcionuos LeBron‘o ypatingai mylimos Max Air pagalvės, o priekinė dalis yra šiek žemesnė ir leis James‘ui išnaudoti greitį pereinant iš gynybos į puolimą ar veržiantis po krepšiu. Iki detalių analizavome detales ir siekėme, kad jos papildytų viena kitą ir leistų LeBron‘ui ir kitiems krepšininkams galingai rungtyniauti“ – pasakojo dizaineris Jason‘as Patrie. Įdomu, jog galinėje pado dalyje kartu veiks Max Air ir Zoom Air technologijos – tokios kombinacijos Nike Basketball sekcijoje dar nėra buvę.

Naujausi James‘o krepšinio kedai turės ir atnaujintą viršutinę dalį, kurioje dizaineriai sujungė Battleknit technologiją iš Nike LeBron 15, tvirtus siūlus iš Nike LeBron 16 ir elastingus termoplastinio poliuretano siūlus iš Nike LeBron 17. Rezultatas - naujas megztas derinys, kuris yra lengvas, patvarus ir gebantis atlaikyti LeBron‘o jėgą.

Atnaujintas ir batelių liežuvėlis – jį užpildys beslėgės oro pagalvėles, kurios suteiks dar daugiau komforto. Efektyvesnį judėjimą visoje aikštėje ir sukibimą garantuos pado rašto pokyčiai. Padą dengs kvadrato formos, kurios einant link kulno pusės vis platės ir minkštės. Šis sprendimas buvo pasiūlytas Nike Sport tyrimų laboratorijos ir užtikrins, jog bateliai “suliptų“ su aikštės pagrindu.

Nike LeBron 18 krepšinio bateliai bus išleisti rugsėjį, o iki tol juos turėtume išvysti ant pačio James‘o pedų.

Pasirūpink krepšinio bateliais naujam sezonui! ➡️ APSIPIRKTI

Pasirūpink krepšinio bateliais naujam sezonui! ➡️ APSIPIRKTI