adidas ir visiems puikiai pažįstama komiksų galiūnė Marvel vienija jėgas ir pristato specialią krepšinio kedų kolekciją, kuria pagerbs tarp mūsų esančius krepšinio herojus. 

Abi kompanijos vieningai sutaria, jog krepšininkai prilygsta Super Herojams. Marvel kuriami personažai savo alter ego slepia po kaukėmis, kiti - dėvi uniformas ir reprezentuoja savo unikalius gebėjimus aikštėje. Stebint visam pasauliui, jie užima svarbiausias vietas krepšinio arenose ir spindi drąsa bei pasitikėjimu savo jėgomis ir paskui save neša ne tik komandą, bet ir miestą bei bendruomenę. Jie yra tikri lyderiai lyderiai ir super herojai paprastų žmonių tarpe.

Riboto leidimo "Heroes among us" kolekciją sudarys penkios specialios krepšinio batelių versijos, kurias įkvėpė Marvel atstovaujantys herojai - Geležinis žmogus, Juodoji pantera, Kapitonas Amerika, Nick Fury ir kapitonė Marvel. 

Kolekcijos veidais tapo ryškiausios krepšinio pažibos - James'as Harden'as, Damian'as Lillard'as, John'as Wall'as, WNBA krepšininkė Candace Parker bei legendinis Tracy McGrady. 

James'o Harden'o vardiniai bateliai įgaus Geležinio žmogaus galių, Damian'o Lillard'o kedai pristatys Juodosios Panteros įvaizdį, o futuristinį adidas N3XT L3V3L dizainą papildys Kapitono Amerikos tema. NBA arenose savo laikais žibėjusio Tracy McGrady vardinių kedų, TMAC 1 siluetas perkurtas pasinaudojus Nick Fury veikėjo įkvėpimu, o adidas Pro Vision - Kapitonės Marvel.

Kolekcija pasaulį išvys balandžio 26-ąją.

adidas batelių sportui ir laisvalaikiui ieškok ČIA! ➡

adidas batelių sportui ir laisvalaikiui ieškok ČIA! ➡