Denverio „Nuggets“ stovykloje - maksimalus susikaupimas. Jau savaitgalį komanda pradės atkrintamųjų maratoną ir stos į kovą su Donato Motiejūno atstovaujama San Antonijo „Spurs“. „Nuggets“ puolėjas Trey Lyles'as į aikštę turėtų žengti su mylimais Kobe serijos kedais. Šios dienos blog'e susipažinkime su šiuo jaunu krepšininku iš Kanados, kurio gyvenime itin svarbią vietą užima bateliai.

2016-ųjų balandžio 14-oji. Paskutinės Kobe Bryant'o rungtynės karjeroje. Šią datą ilgam atsimins ne tik pats Kobe ar visa krepšinio visuomenė bei fanai. Ypatingai svarbi ji tuomet dar Jutos „Jazz“ atstovavusiam Trey Lyles'ui, kuris turėjo galimybę dalyvauti savo idealo atsisveikinimo rungtynėse ir žaisti prieš jį. 

„Žaisti prieš Kobe jo paskutinėse rungtynėse - tai kažkas nerealaus. Atmosfera buvo beprotiška. Rungtynėse buvo tokie žmonės, kurių nebuvau niekada matęs - Kanye, Jay-Z, Snoop Dogg'as. Pačios rungtynės taip pat buvo beprotiškos. Man, kaip Kobe Bryant'o fanui, buvo nuostabu būti šių įvykių sūkuryje. Jis išėjo kaip tikra legenda.“ - prisiminimai dalinosi Lyles'as.

Lyles'as tose rungtynėse pelnė 18 taškų, o už jį rezultatyviau žaidė tik jo dievaitis, kuris atsisveikinimo proga surengė tikrą šou ir pelnė 60 taškų. Šių rungtynių Trey Lyles'as tikrai nepamirš - geresnio scenarijaus tikėtis jis ir negalėjo. Nuo vaikystės Kobe Bryant'as krepšininkui buvo tikras įkvėpimas. Nuo pat koledžo laikų kanadietis pamilo ir vardinius Kobe Bryant'o krepšinio kedus, kurių savo kolekcijoje turi daugybę ir nepraleidžia nei vienos progos jos papildyti modeliais, kurių dar ten nėra. 

„Juos rinkti pradėjau turbūt būdamas 14-os, dar mokykloje. Jis visada buvo mano mėgstamiausias žaidėjas ir aš visada mėgau rungtyniauti avėdamas jo kedus, kurių noriu turėti kiek įmanoma daugiau“ - kalbėjo Lyles'as.

Batelių kolekcionavimas - didžiausias krepšininko hobis, į kurį jis žiūri labai rimtai. „Vertinu tai kaip meną. Tokiu būdu tu gali išreikšti savo menišką pusę bei parodyti savo asmenybę. Indianoje, kur lankiau mokyklą, žmonės visada žiūri į tavo batelius. Visada stengiuosi avėti gražius kedus - nesvarbu ar tai būtų krepšinio aikštė, ar gatvė“ - teigė krepšininkas. 

Puolėjas atskleidė, kad jo favoritai aikštėje - Nike Kobe 6 bateliai. „Nike Kobe 6 bateliai - neabejotinai mano mėgstamiausi. Turiu daugybę jų ir nepraleidžiu nei vienos progos įsigyti naujų“ - pasakojo Lyles'as.

Pergalinga istoriją pradėk nuo krepšinio batelių! ➡ 

Pergalinga istoriją pradėk nuo krepšinio batelių! ➡