Naktį iš šeštadienio į sekmadienio startavusios NBA atkrintamosios prikaustė visą pasaulį - dėmesį traukia ne tik metimai ir kova, bet ir krepšininkų kedai. 

NBA žaidėjai visais laikais mėgo atrodyti stilingai - ypač svarbia to dalimi tampa jų avimi bateliai rungtynių metu. Jų įvairovė ypač stebina šiomis dienomis - po kiekvienos rungtynių nakties galima daryti apžvalgas. NBA arenos rungtynių metu tampa tam tikru podiumu, kur galime išvysti daugybę naujų ir spalvingų modelių.

Atkrintamųjų startas - puiki proga visus nustebinti ar savo bateliais paskleisti reikšmingą žinutę. Didžioji dalis krepšininkų to nepraleidžia ir svarbiausios sezono fazės pradžiai renkasi tikrai neeilinius kedus! Pažvelkime, ką NBA krepšininkai pasirinko šių metų Playoff'ams!

Naujausi krepšinio kedai Tavo pergalėms! ➡ 

Kevin'as Durant'as į aikštę žengė su naujausiais savo vardiniais kedais - Nike KD 12. Šią batelių versiją įkvėpė ikoniniai filmai apie krepšinį "White men can't jump" ir "Above the rim".

Donovan'as Mitchell'as atkrintamąsias pradėjo su vardinių kedų debiutu. "Spida" pravardę turinčio Mitchell'o kedai, Adidas D.O.N. Issue #1 išleisti bus tik liepos 5-ąją - tą pačią dieną kaip ir naujausias Žmogaus Voro filmas. 

Itin spalvingai Playoff'us pradėti nusprendė Kyrie Irving'as.

Russell'as Westbrook'as - kaip visada ryškus ir pastebimas.

Dideliu Kobe Bryant'o fanu save laikantis DeMar'as DeRozan'as atkrintamąsias pradėjo būtent su savo mylimo krepšininko kedais.

Liepsnojantis Harden'as avėjo specialią adidas Harden Vol.3 versiją iš riboto leidimo "Heroes among us" kolekcijos.

Chris'as Paul'as savo kedais pagerbė sporto legendą, Tiger'į Woods'ą, su kuriuo ir pats yra žaidęs golfą bei dalyvavęs Wyndham turnyre.

Vienas iš ryškiausių lygos sneakerhead'ų. Montrezl'as Harrell'as specialia Air Jordan X versija pagerbė žuvusį reperį Nipsey Hussle.

Naujausi krepšinio kedai Tavo pergalėms! ➡