Jau daugiau nei 40 metų pasaulis pažįsta legendinį KangaRoos vardą ir dievina po jo vėliava gimusius kedus. Jų istorija pradėta buvo 1979-aisiais, kai bėgimą dievinusiam architektui Robert‘ui Gamm‘ui kilo inovatyvi idėja – jis sukonstravo bėgimo batus su užsegama kišene, kurioje tilpo raktai ir keletas monetų. Savo kūriniui Robert‘as parinko KangaRoos vardą, nes kengūra vienu žingsniu gali nušokti 25 pėdas. Ji niekada nesižvalgo atgal ir, žinoma, turi kišenę.

KangaRoos istorijoje netrūko įsimintinų akimirkų – nuo bendradarbiavimo su NASA inžinieriais kuriant Dynacoil technologiją iki kedų, puošusių tokių atletų, kaip Walter‘is Payton‘as, Ozzie Smith‘as, Vince‘as Coleman‘as ir Clyde‘as Drexler‘is, pėdas. KangaRoos vardas iki pat šių dienų išlieka tarptautine laisvalaikio stiliaus pažiba, kurios avalynė, apranga ir aksesuarai parduodami daugiau nei 60-yje valstybių. Prekės ženklas ir toliau išlieka ištikimas savo sporto paveldui ir unikalaus dizaino idėjai, kurią Robert‘as Gamm‘as pradėjo prieš daugybę metų.

Laisvalaikio stiliaus gerbėjams KangaRoos vardas – tikrai ne naujiena, o ypač daug dėmesio jis sulaukia atšilus orams. Vasarą be abejonės ieškome tokios avalynės, kuri pirmiausia būtų itin patogi ir lydėtų mus visur - nuo miestų gatvių iki jūros. Aišku, negalima pamiršti ir akį traukiančios išvaizdos. Juk vasara ir  dažnai norisi ryškių spalvų, atspindinčių mūsų nuotaiką, bei praeivių akis medžiojančių detalių. To tikrai netrūksta KangaRoos sneaker’iuose, kuriuose pinasi 90-ųjų stilistika ir šiuolaikiniai sprendimai. Esame įsitikinę, kad KangaRoos kedai yra puikus pasirinkimas šiai vasarai ir padės sukurti ne vieną įsimintiną akimirką!

KangaRoos laisvalaikio kedai vyrams ir moterims

KangaRoos laisvalaikio kedai vyrams ir moterims