Dennis'as Smith'as Jaunesnysis - nuo seno didelis kompiuterinių žaidimų fanas. Vienas iš jo favoritų - legendinis Mortal Kombat, o ypač mėgstamas charakteris - ledinę jėgą savo rankomis kontroliuojantis kovotojas Sub-Zero.

Niujorko „Knicks“ įžaidėjas kartu su Under Armour kompanija išleidžia specialią Anatomix Spawn kedų versiją, įkvėptą būtent Smith'o mylimiausio charakterio.

„Ši išskritinė Anatomix Spawn versija išreiškia mano meilę Mortal Kombat ir Sub-Zero. Džiaugiuosi galėdamas ja dalintis su kitais krepšininkais, kurie dievina kompiuterinius žaidimus“ - bateliais džiaugėsi Dennis'as Smith'as Jaunesnysis.

Oficialiai bateliai išleidžiami šiandien - balandžio 26-ąją, praėjus vos keletui dienų po to kai pasaulį išvydo naujausia Mortal Kombat žaidimo dalis. 

„Aš pats esu didelis krepšinio fanas ir labai džiaugiuosi galimybe bendradarbiauti bei pristatyti Mortal Kombat įkvėptus kedus kartu su Under Armour ir Dennis'u Smith'u Jaunesniuoju. Turime nuostabią bendruomenę, todėl dirbti kartu su tokiu garsiu prekės ženklu kaip UA ir pristatyti Sub-Zero įkvėptus kedus Mortal Kombat fanams yra puiku“ - partneryste džiaugėsi NetherRealm Studios kūrybinis vadovas Ed'as Boon'as.

Anatomix Spawn - vieni iš pirmųjų Under Armour krepšinio kedų, kurie 2019-aisiais grįžta pratęsti savo istorijos. Įspūdinga istorija ir populiarumu pažymėtas ir Mortal Kombat serijos kelias. Abu vardus vienija noras augti ir stumti visas esamas ribas kuo toliau.

Krepšinio pergalės prasideda nuo tinkamų kedų! ➡

 Krepšinio pergalės prasideda nuo tinkamų kedų! ➡