NBA atkrintamųjų traukinys jau įsivažiavo, komandos jau pradėjo konferencijų pusfinalius ir kovos trimitai aidi vis garsiau!

Startavę Playoff'ai viso pasaulio krepšinio gerbėjus prikausto ne tik aikštėje vykstančiu veiksmu, bet ir krepšininkų avimais kedais.

NBA žaidėjai visais laikais mėgo atrodyti stilingai - ypač svarbia to dalimi tampa jų avimi bateliai rungtynių metu. Jų įvairovė ypač stebina šiomis dienomis - po kiekvienos rungtynių nakties galima daryti apžvalgas. NBA arenos rungtynių metu tampa tam tikru podiumu, kur galime išvysti daugybę naujų ir spalvingų modelių.

Ypač įdomių dalykų krepšininkai būna paruošę atkrintamosioms - dažnai nepraleidžia progos visus nustebinti ar savo bateliais paskleisti reikšmingą žinutę. Svarbiausiai sezono fazei žaidėjai renkasi tikrai neeilinius kedus! 

Pažvelkime į karščiausius pirmojo etapo krepšininkų batelius!

Naujausių krepšinio kedų ieškok ČIA ➡ 

Turbūt įsimintiniausią šių atkrintamųjų epizodą sukūręs Damian'as Lillard'as - svarbiausioms kovoms renkasi mylimą raudonos ir juodos spalvos derinį. 

Į kino industriją žengiantis Stephen'as Curry apsiavė specialią Under Armour Curry 6 versiją, skirtą pirmajam filmui, prie kurio kūrimo prisidėjo krepšininkas - “Breakthrough”.

Russell'as Westbrook'as specialia Jordan Why Not Zer0.2 versija pagerbė legendinę Sietlo „SuperSonics“ komandą. 

Vienas didžiausių lygos sneakerhead'ų, Montrezl'as Harrell'is nustebino senai matytais Nike LeBron 11 “SVSM” kedais.

Donovan'as Mitchell'as taip pat įkvėpimo semiasi iš mėgstamų filmų - ant jo pėdų "Venom" versija Adidas D.O.N. Issue #1 bateliams.

NBA kedų karalius P.J. Tucker'is rinkosi Nike KD 4 “Wanda Pratt” batelius. „KD pažįstu jau senai, esame draugai ir man visada patiko jo vardiniai kedai“ - kalbėjo Tucker'is.

DeMar'as Derozan'as ir toliau demonstruoja simpatiją Kobe serijos kedams. Šį kartą ant jo pėdų Nike Kobe 4 Protro “UNDFTD”.

Paul'as George'as buvo pasiruošęs skrydžiui į kosmosą ir avėjo Nike PG 3 'NASA' batelius, tačiau Damian'as Lillard'as turėjo kitų planų ir Oklohomos ekipą išsiuntė ankstyvų atostogų. 

Naujausių krepšinio kedų ieškok ČIA ➡