adidas ir Donald'o Glover'io, dar kitaip žinomo Childish Gambino vardu, bendradarbiavimas prasidėjo 2018-aisiais. Atlikėjas ir adidas Originals išleidžia bendrą kolekciją, kurios centre suksis trys naujos klasikinių kedų versijos.

"Donald Glover Presents" kolekcija atkurs tris svarbius adidas istorijos batelius - Nizza, Continental ir Lacombe. Pagrindiniu įkvėpimo šaltiniu čia tapo pasakojimas ir idėja, jog kedai neturi būti tobuli - jie gali turėti subtilių trūkumų, tačiau nešioti turtingą istoriją ir patirtis.

„Šiuo projektu norėjau įkvėpti žmones galvoti, jog jų bateliai gali pasakoti istorijas. Vertę apibūdina ne tai ką tu avi, o tai ką patiri avėdamas batelius. Tokiu būdu tu nusprendi, kas tau tinka ir dera prie tavo gyvenimo būdo. Man šis bendradarbiavimas su adidas - galimybė parodyti kaip atrodo ir kokius jausmus sukelia buvimas savimi“ - kalbėjo Donald'as Glover'is.

adidas kartu su garsenybe šia kolekcija siekia pasakoti istoriją dekonstruotomis dizaino detalėmis - netolygiu siuvimu, išvirkščiais elementais, rankomis pieštais logotipais. 

„Mūsų partnerystės pagrindą sudaro noras kurti tokius įkvepiančius momentus, kurių negalėtume pasiekti atskirai. Mes dieviname Donald'o sugebėjimus unikaliai pasakoti istorijas. Sujungėme turtingą adidas istorijos puslapių estetiką ir Glover'io filosofiją bei gebėjimą suprasti, ką vertina žmonės. Su Glover'io kūrybine vizija ir mūsų patirtimi judėsime pirmyn ir žvelgsime į ateitį bei matysime, kur tai mus nuves“ - kalbėjo adidas vyresnysis dizaino vadovas Chris'as Law.

Oficiali kolekcijos batelių išleidimo data - balandžio 26 d.

adidas kedai laisvalaikiui ir sportui! ➡ 

 

adidas kedai laisvalaikiui ir sportui! ➡