Shaq'as, Kobe, Metta World Peace ir dar daugybė NBA legendų bandė savo laimę repo scenoje. Girdėję esame net Kevin'o Durant'o ir LeBron'o James'o bendrą kūrinį, kurį jie įrašė lokauto metu - matyt vyrukams pritrūko veiklos. Tačiau šį kartą susipažinkim su 5 dabartiniais lygos žaidėjais, kurie nevengia paimti į rankas mikrofono ir tuo užsiima visai rimtai. 

Naujausi krepšinio bateliai Tavo pergalėms! ➡ 

Marvin'as Bagley III - Sakramento „Kings“

Pernai antru numeriu į NBA lygą pašauktas aukštaūgis talentą demonstruoja ne tik aikštėje, tačiau yra linkęs viešai atskleisti ir kūrybišką savo asmenybės pusę. „Manau, kad muzika - tai būdas parodyti žmonėms kitą mano pusę ir papasakoti savo istoriją“ - pasakojo krepšininkas, kuris prieš keletą dienų išleido albumą “The Calm Before the Storm”. Jame Marvin'as Bagley III pagerbė ir žuvusį Nipsey Hussle'ą. 

Iman'as Shumpert'as - Hiustono „Rockets“

Krepšininkas savo kuriama muzika siekia paneigti stereotipus, jog atletams įsitvirtinti repo scenoje nelemta ir galima teigti, jog jam sekasi tai daryti. 2018-aisiais gynėjas išleido albumą "Substance Abuse" iš šešių dainų, tikimės, jog jis nebus paskutinis!

Lonzo Ball'as - Los Andželo „Lakers“

Dar Ball'ams rungtyniaujant Prienuose į Lietuvą atskriejo pažadas iš už Atlanto nuo Lonzo, jog pirmąjį savo koncertą jis surengs Lietuvoje, tačiau to neįvykdė. Bent kol kas. Pernai Lonzo išleido pirmąjį savo albumą "Born 2 Ball", o ne per seniausiai net dalyvavo repo dvikovoje su garsiuoju T-Pain, tačiau buvo priverstas pripažinti pralaimėjimą.

Victor'as Oladipo - Indianos „Pacers“

Oladipo gyvenime muzika egzistavo nuo mažų dienų, kai jis dainavo bažnyčios chore, o rimčiau į tai žiūrėti pradėjo jau rungtyniaujant NBA. Praėjusiais metais krepšininkas išleido albumą "V.O." bei yra užsiminęs apie norą studijoje padirbėti kartu su Damian'u Lillard'u.

Damian'as Lillard'as - Portlando „Trail Blazers“

Du albumus išleidęs Lillard'as užtikrintai mano, jog yra geriausias reperis NBA lygoje, tačiau rimtos karjeros šioje srityje neplanuoja. Dame D.O.L.L.A pseudonimu pasivadinusi lygos žvaigždė jau kurį laiką aprimusi, tačiau gerbėjai viliasi, jog naujienų jis dar pateiks! Vasarą savo Twitter paskyroje krepšininkas buvo pateikęs užuominų apie darbą įrašų studijoje.


Naujausi krepšinio bateliai Tavo pergalėms! ➡