Parsinešus naujus kedus iš parduotuvės su nekantrumu juos traukiame iš dėžės ir dar kartą matuojamės. Pažįstamas jausmas, tiesa? O kaip prailgsta tas laukimas, kuomet juos užsisakai internetu ir kurjerio lauki kaip Kalėdų, o tai lemtingai dienai atėjus šokinėji iš laimės kaip mažas vaikas. Esame įpratę gauti užsisakytus kedus įprastoje ir puikiai atpažįstamoje tam tikro prekės ženklo dėžėje, į kurią dėmesio dažniausiai net neatkreipiame, tačiau tam tikriems išleidimams prekės ženklai skiria išskirtinį dėmesį ir stengiasi kūrybingai įpakuoti batelius. Susipažink su 10 kedų, kurie išsiskyrė ypatingomis pakuotėmis.

 

Ben & Jerry's x Nike SB Dunk Low 'Chunky Dunky' – 2020

Per visą pasaulį nuskambėjęs “relyzas”. Kaip įpakuoti ledų įkvėptus kedus? Žinoma, kad ledų dėžėje. Genialumas slypi paprastume.


Skate Park of Tampa x Nike SB Dunk High 'Cigar City' – 2011

Nike SB Dunk High 'Cigar City' kedai 2011-aisiais buvo parduodami įpakuoti cigarų dėžėjė. Limituotą kiekį tokių rinkinių įsigyti buvo galima SpoT parduotuvėje Tampos mieste.

 


Nike Mag – 2011

Kosminiai batai reikalauja ne ką mažiau įspūdingo įpakavimo. Pasaulį išvydo vos 40 tokių futuristinių “Plutonium Case" rinkinių.

 


Nike Air Force 1 'Year of the Rabbit' – 2011

Ribotas kiekis specialiai Kinų naujųjų metų progai išleistų Air Force 1 batelių buvo supakuoti į saldainių popierėlius, kuriuos įkvėpė Šanchajaus saldumynų gamintojai “White Rabbit“.

 


'Star Wars' x Adidas – 2009

Žvaigždžių karų sagos herojų įkvėptus kedus adidas 2009-aisiais fanams pristatė žaislų pauotėse.


Nike SB Blazer 'Milkcrate' – 2007

Pieno pakuotėje “apgyvendinti” Nike SB Blazer kedai pagerbė vienos Šanchajaus riedlentininkų parduotuvės savininką, kuris anksčiau dirbo pieno fabrike.


Ari Menthol 10s – 2006

Dizaineris Ari Saal Forman 2006-aisiais pristatė ribotą kiekį Ari Menthol 10s Air Force 1 kedų, kurių pakuote tapo cigarečių pakelis. Išleistos buvo vos 252 poros tokių kedų, už kuriuos jų kūrėjas susilaukė nemalonumų.


Air Jordan XVII – 2002

2002-aisiais debiutavusiems Air Jordan XVII kedams dėžę atstojo lagaminas.

 


General Mills x Nike Kyrie 4 'Cereal Pack' – 2018

Dribsniai su pienu – Kyrie Irving‘o pusryčių klasika, kuriai 2018-aisiais dedikuota speciali krepšinio kedų kolekcija. Ribotą kiekį šių kedų specialioje pakuotėje įsigyti galima buvo legendinėje Rucker Park krepšinio aikštelėje Niujorke ir Drew lygos rungtynių metu Los Andžele.

 


adidas Adicolor Lo – 2006

1983-aisiais gimę adidas Adicolor Lo po ilgos pertraukos sugrįžo 2006-aisiais. Bateliai pristatyti kartu su medine dėže, kurioje buvo pridėti septynių spalvų dažai, paletė, teptukai, lakas ir net papildomi raišteliai. Tobulas rinkinys kūrybingoms sieloms! O ką darytum tu – ryžtumeisi dekoruoti savo kedus ar mėgautumeisi subtiliu jų stiliumi?

Vasaros nuotykius pasitik su naujais bateliais! ➡️ APSIPIRKTI