Joel'is Embiid'as NBA duris atvėrė 2014-aisiais, kai Filadelfijos "76ers" aukštaūgį naujokų biržoje pašaukė trečiu šaukimu. Sudėtinga karjeros pradžia krepšininko nesustabdė - dabar jis vienas iš dominuojančių savo pozicijos žaidėjų visoje lygoje ir ateinančiame sezone į jį komanda deda dar didesnes viltis.

Nuo pat savo karjeros pradžios jis reprezentavo adidas kompaniją, tačiau prieš šį sezoną kilo susidomėjimo ir kalbų bangą - krepšininkas NBA medijos dienoje bei pasiruošimo etapo rungtynėse Kinijoje buvo pastebėtas avintis Under Armour kedus. Spėliojimai baigėsi - Joel'is Embiid'as oficialiai prisijungia prie Under Armour šeimos.

Ilgalaikę sutartį su amerikiečių kompanija pasirašęs žaidėjas tapo daugiausiai uždirbančiu lygos aukštaūgiu. Nors krepšinio batelių rinkoje Under Armour negali konkuruoti su Nike ir adidas, tačiau savo gretas papildę viena iš didžiausių lygos žvaigždžių tikrai sustiprins savo pozicijas. Po šios kompanijos vėliava rungtyniauja ir "Warriors" žvaigždė Stephen'as Curry.

Under Armour prekės sportui ➡ 

Under Armour prekės sportui ➡