New Balance kompanija, po ilgos pertraukos sugrįžusi į krepšinio batelių rinką, tai daro su labai rimtu vedliu - Toronto „Raptors“ lyderiu Kawhi Leonard'u. Pirmieji vardiniai jo kedai New Balance OMN1S debiutavo vasarį vykusio NBA Visų Žvaigždžių savaitgalio metu. 

Prieš penktąsias serijos rungtynes prieš Filadelfijos ekipą, New Balance pristatė specialiai atkrintamosioms skirtą Kawhi 2-Way rinkinį, kuriame susijungia Leonard'o asmenybė ir New Balance meistriškumas bei kokybė.

Rinkinys sudarytas iš dviejų batelių - krepšiniui skirtų New Balance OMN1S ir laisvalaikio New Balance 997 Sport modelio. Pavadinimą Kawhi 2-Way padiktavo krepšininko savybės rungtyniaujant aikštėje - efektyviai jis žaidžia tiek gynyboje, tiek puolime ir dažnai yra vadinamas vienu iš universaliausių visoje NBA lygoje. New Balance OMN1S kedai savo vidpadyje turės FuelCell technologiją, kuri dažniausiai naudojama bėgimo bateliuose. Ji rūpinsis, jog krepšininko pėdos intensyvaus žaidimo metu būtų saugomos. Taip pat šios technologijos dėka bateliai reaguos į tenkančius smūgius ir juos sugers taip užtikrinant apsaugą ir komfortą.

Galingai aikštėje rungtyniaujančiam Kawhi, komfortiška avalynė reikalinga ir po rungtynių - tuo rūpinsis New Balance 997 Sport kedai.  

„Norime bendradarbiauti su atletais, kurie yra išskirtiniai ir yra linkę viską daryti savaip“ - kalbėjo vykdantysis New Balance direktorius Patrick'as Cassidy.

Stiliaus viršūnės neužleidžiantys New Balance kedai! ➡ 

Stiliaus viršūnės neužleidžiantys New Balance kedai! ➡