Įsibėgėjusios NBA lygos atkrintamosios - neabejotina šventė kiekvienam krepšinio sirgaliui, o žaidžiančioms komandoms - nepakartojamas šansas žengti auksinio Larry O'Brien'o trofėjaus link.

Žvangant svarbiausių krepšinio batalijų ginklams Puma pristato Clyde Court "Title Run" batelius, kuriuos įkvėpė būtent buvusio NBA komisaro vardu pavadintas NBA čempionams atitenkantis auksinis trofėjus. 

Kedus kompanija dedikuoja čempionams - visiems, kurie į aikštę žengia neturėdami jokio kito tikslo, tik laimėti titulą. Šį norą Puma įprasmino batelius papuošdami iš toli spindinčia aukso spalva, kuri simbolizuoja pergalių troškimą.

Puma Clyde Court "Title Run" batelių vidpadis sukurtas iš HYBRID putų, kurios užtikrins didžiausią įmanomą energijos grąžinimą pėdoms. Kuriant kedų pado raštus buvo galvojama apie įžūlius reidus į baudos aikštelę bei netikėtus sustojimus klaidinant oponentus. Dinamiška raištelių suvarstymo sistema įtvirtins pėdas, o viršutinė kedų dalis apkabindama pėdas užtikrins ne tik apsaugą, bet ir komfortą. 

Kedai išleidžiami gegužės 15-ąją ir su jais turėtume išvysti Terry Rozier'ą, Danny Green'ą ir net galbūt po traumos sugrįšiąntį DeMarcus'ą Cousins'ą.

Laisvalaikiui rinkis Puma kedus! ➡ 

Laisvalaikiui rinkis Puma kedus! ➡