Tinkamai pasiruošk mokslo metams ir pradėk juos stilingu akcentu – juo gali tapti bateliai tavo kasdienai ar sportui bei treniruotėms. Pasirūpink ne tik sąsiuviniais ir aukščiausius balus gauk ne tik už mokslą, bet ir už stilių!

Klasiškieji ir niekada iš mados neišeinantys Converse laisvalaikio bateliai puikiai tiks kiekvienai dienai. Patogumas ir stilius Converse modeliuose dera jau nuo seno.

Converse - 

 

 

Rinkis iš daugybės New Balance batelių versijų - jie puikiai tiks tavo kasdienai bei laisvalaikiui ir neabejotinai taps svarbiu stiliaus akcentu!

New Balance 574 -

New Balance 247 -

 

 

O galbūt ieškai kažko išskirtinio? Unikaliu dizainu pasižymintys adidas Prophere laisvalaikio kedai užtikrintai patrauks aplinkinių akis į save. Leisk savo kiekvienos dienos ir laisvalaikio stiliui spinduliuoti klasika ir modernumu.

Adidas Originals Prophere - 

 

 

Kartu su mokslo metais ateina ir daug įdomių veiklų - galbūt po pamokų trauksi į krepšinio treniruotes? Tada tau tikrai reikalingi krepšinio bateliai, su kuriais galėtum jaustis užtikrintai. NBA žvaigždės ruošiasi naujam sezonui, ant žaidėjų pėdų galima pamatyti daug naujų krepšinio batelių – neatsilik ir Tu!

Hyperdunk serija jau dešimtmetį rūpinasi krepšininkų užtikrintumo jausmų aikštelėje. Naujausias modelis – ne išimtis. Kuriuos pasirinksi – žemo ar aukšto profilio?

Nike Hyperdunk X -

 

Vieno iš geriausių pasaulio krepšinio žaidėjų, Kevin‘o Durant‘o, vardiniai bateliai – jie itin lengvi ir lankstūs, skirti universaliems krepšininkams. Bateliuose sujungta Zoom Air technologija ir Phylono putos – šios kombinacijos dėka sugeriami pėdoms tenkantys smūgiai, užtikrinama amortizacija ir natūralus pagrindo pojūtis.

Nike KD Trey 5 VI -

 

Esi gynėjų siaubas ir aikštėje sunkiai pagaunamas žaidėjas? adidas Harden B/E 2 – tai NBA dominuojančio James’o Harden’o vardiniai bateliai, kurie skirti patogiam judėjimui aikštelėje.

adidas Harden B/E 2 -

 

 

O galbūt atsipūsti po mokslų tau padeda bėgimas ar treniruotės salėje ir lauke?

Įvairių tipų treniruotėms ir intensyviam fiziniam darbui puikiai tiks Nike modeliai - Air Max Trainer 1 ir Metcon 4. Šie treniruočių bateliai suteikia stiprų stabilumo jausmą, lankstumą ir patvarumą įvairiausioms treniruotėms ir užsiėmimams: nuo sprinto iki ilgų treniruočių sporto salėje ir svorių kilnojimo.

Nike Air Max Trainer 1 -

 

Nike Metcon 4 -

 

Bėgti užtikrintai ir įveikti įvairias distancijas padės Nike Air Zoom Pegasus 35 ir Nike Free RN 2018 modeliai. Bėgimo bateliai tik tiek pradedantiems, tiek jau pažengusiesms bėgikams.

Nike Air Zoom Pegasus 35 - 

 

Nike Free RN 2018 - 

 

Taigi, nieko nelauk ir prieš kimbant į mokslus, pasirūpink savo stiliumi! SIL parduotuvėje atrask ne tik batelius savo laisvalaikiui ar sportui, bet ir garsiausių gamintojų aprangą bei aksesuarus.