Krepšinis – universali kalba, mylima ir gerbiama visame pasaulyje. Tai įrodo įspūdingos ir nekasdieniškos krepšinio aikštelės, kurių randama įvairiuose pasaulio kraštuose – susipažink su jomis!

 

 

 

 

 

Adrijos perlu vadinamo Dubrovniko mieste virš senamiesčio stogų įrengta aikštelė žadą atimtų net ir sportui abejingam! Į Adrijos jūrą ir senamiestį atisveriantis vaizdas – tikra krepšininko svajonė!

 

Nusistovėjusius standartus laužanti 3D krepšinio aikštelė Miunchene, Vokietijoje – tai jaunų menininkų projektas.

 

Tarp daugiaaukščių pastatų spalvinga ir akį traukiantį aikštelė randama Paryžiuje, Rue Duperré rajone. Ją 2009-aisiais įkurė Nike kartu su mados prekės ženklu Pigalle.

 

Dar vieną įspūdingų vaizdų apsupta aikštelė randama San Pedro, Kalifornijoje. Ramusis vandenynas ir Santa Catalina sala horizonte nepalieka abejingų! 

 

2010-aisiais Toronte įkurtas David‘o Crombie parkas pavadintas 1972-1978 dirbusio miesto mero vardu. Įsivaizduok vasaros vakarą čia ir horizonte virš dangoraižių besileidžiančią saulę - žaisti norėtųsi iki pat išnaktų! 

 

San Franciske ant daugiaaukščio stogo esanti krepšinio aikštelė buvo naudojama filmo su Will'u Smith'u „Ieškantys laimės“ („The Pursuit of Happyness“) filmavimui.

 

Filipinų sostinės Manilos priemiestyje Tagige įkurtą aikštę 2015-aisiais aplankė ir LeBron‘as James‘as. Ta proga aikštę papuošė NBA žvaigždės atvaizdas.

 

Kurioje iš šių aikštelių sužaisti norėtum Tu? 

Prieš keliaudamas žaisti krepšinio įsigyk garsiausius krepšinio batelius ➡