Energija ir veiksmas nuo pat pirmųjų pavasario akimirkų! Taip naują sezoną pradeda Puma, kuri pristato She Moves Us kampaniją, dedikuotą moterims. Jos tikslas įkvėpti moteris judėti, kurti ir burtis bei skleisti pozityvią energiją per sporto, vertybių ir kultūros prizmę.

Kampanijai Puma suvienijo garsias savo ambasadores, kurios pasakos sėkmės istorijas ir sieks įkvėpti visas moteris peržengti barjerus ir įveikti ne tik asmeninio gyvenimo, bet ir karjeros iššūkius. She Moves Us veidu tapo pasaulinė pop scenos žvaigždė Dua Lipa. „Dalinimasis sėkmės istorijomis yra pokyčių dalis, ypač tokiose srityse kaip sportas ir pramogų pasaulis, kur įprastai garsiai skamba vyrų pasiekimai. Moterys taip pat gali pasigirti įspūdingais pasiekimais, kurie džiugina, įkvepia ir skatina siekti aukščiausių tikslų. Labai džiaugiuosi ir esu dėkinga Puma už galimybę būti She Moves Us kampanijoje. Dabar parodykime pasauliui, ką mes sugebame!“ – pozityvia žinia dalinosi Dua Lipa. Kartu su ja kampaniją įgyvendins ir daugybė kitų garsių moterų – modelis Winnie Harlow, aktorė ir manekenė Cara Delevingne, WNBA žvaigždė Skylar Diggins-Smith, golfo žaidėja Lexi Thompson, futbolininkė Nikita Parris ir šuolininkė į aukštį Yaroslava Mahuchikh.

Metų eigoje Puma inicijuota She Moves Us kampanija taps platforma, kurioje gims moterims skirtas turinys – įkvepiantys pokalbiai, vaizdo įrašai, interviu.


Puma apranga, avalynė ir aksesuarai internetu ➡️ SHOP