Jubiliejinis vardinės Paul’o George’o krepšinio kedų serijos modelis, Nike PG 5, subtilesnis už savo pirmtakus, tačiau sukurtas energingam ir galingam žaidimui. Los Andželo „Clippers“ žvaigždė atlieka daug sunkaus darbo abejose aikštės pusėse, todėl jam itin svarbu, jog krepšinio kedai užtikrintų maksimalų komfortą ir nevargintų pėdų. Nike kūrėjų ir dizainerių komanda atkakliai dirbo siekdami įgyvendinti krepšininko prašymus ir didžiausią dėmesį skyrė kedų pagrindui – pado konstrukcijai. Kaip ir Nike PG 4, naujausias serijos modelis turi per visą pado ilgį išdėstytą Nike Air Zoom Strobel elementą, kuris tiesiogiai jungiamas su viršutine kedų dalimi. Lankstus ir minkštas padas užtikrins amortizaciją, leis jausti aikštę, staigiai keisti kryptį bei maksimaliai išnaudoti visą savo greitį ir kūrybingą judesių arsenalą.

Žemo profilio Nike PG 5 krepšinio batai itin lengvi – tai buvo dar vienas Paul’o George’o prašymas. Krepšininkas norėjo, jog vardiniai kedai užtikrintų visišką laisvę aikštėje. Techniniai sprendimai kuriant Nike PG 5 buvo svarbiau už dizainą – jame neišvydome akį rėžiančių detalių ar kitų nekasdienių sprendimų. Negalėtume to laikyti trūkumu ar serijos žingsniu atgal. Atvirkščiai  – serija su penktuoju modeliu kyla į naujas aukštumas ir batelius avinčiam krepšininkui leis jaustis lyg žaistų ant debesų.  

Šį NBA lygos sezoną Nike PG 5 kedus avi Terance‘as Mann‘as, Solomon‘as Hill‘as, Mike‘as Muscala, Nerlens‘as Noel‘is ir dar daug kitų žaidėjų.

Nike PG 5 krepšinio kedai internetu ➡️ SHOP

Nike PG 5 krepšinio kedai internetu ➡️ SHOP