NBA lygos kamuolio burtininkas, Kyrie Irving'as ir Boston'o Celtics komanda jau netrukus prasidėsiančiame sezone planuoja neblogai patriukšmauti ir mesti rimtą iššūkį ne tik Rytų konferencija, bet ir oponentams iš Vakarų. 

Pasiruošimo ciklą žalieji pradėjo nelengva pergale, o Kyrie rungtynėse žaidė su savo vardiniais bateliais - galime tikėtis greitu metu išvysti dar spalvingesnių versijų, nes NBA lyga nuo šiol laisviau žiūrės į krepšininkų avalynę. Nike Kyrie krepšinio batelių serija tapo viena iš populiariausių ir tikrai ne be reikalo - kuo gi reikšminga NBA gynėjų siaubo ir Nike kolaboracija? Susipažinkim! 

1. Kūrybingumas. Nike Kyrie krepšinio bateliai - tai daugiau nei tik bateliai, tai pasakojimas. Daugybė versijų - pateikiančių naratyvą, intriguojančių ir sukeliančių klausimus. Kuriant ir vis atnaujinant Irving'o batelius žengiama iš tradicinio kelio ir nuolat ieškoma naujovių - nebijoma eksperimentuoti ir nepaisyti taisyklių bei normų. Galime tik spėlioti ir laukti, kokių naujienų išvysime ateinančiame NBA sezone - improvizacijoms ir saviraiškai lyga uždegė žalią šviesą! 

Nike Kyrie krepšinio bateliai ➡ 

2. Bendradarbiavimas. Nike Kyrie serija įrodo, jog bendradarbiaujant galima nuveikti daug puikių dalykų. Čia atsiskleidžia dar vienas bruožas, kuris Kyrie vardinius batelius paverčia išskirtiniais - kūrybos procesas yra atviras ir čia visada vyrauja teigiamas požiūris į naujoves. Jau matėme bendradarbystės su "Wheaties", Kobe Bryant'u pasėkmes bei neužmirštamą Uncle Drew projektą. Kuo gi dar nustebins ši serija? 

3. Parama moterų krepšiniui. Sue Bird, Seimone Augustus, Tiffany Hayes, Tina Charles - tai tik keletas WNBA lygos žaidėjų, ant kurių pėdų išvydome išskirtinius Nike Kyrie serijos batelius, o ką jau kalbėti apie Nike Kyrie 4 “Power is Female” versiją - būtent solidarumas moterų krepšiniui prideda išskirtinumo prieskonį šiai serijai. 

Nike Kyrie krepšinio bateliai ➡